Verhalen van mensen met gehoorverlies

Een beter gehoor met Bernafon hoortoestellen

Gehoor verbindt ons met andere mensen en met ons leven

Ons gehoor is van vitaal belang, maar wordt vaak onderschat. Hoorproblemen kunnen gemakkelijk worden genegeerd of gebagatelliseerd. Het delen van ervaringen van andere mensen die een gehoorverlies hebben overwonnen, kan ons helpen begrijpen hoe belangrijk horen is voor onze levenskwaliteit.

Een kijkje van boven

Veel om op te concentreren

Als gepassioneerd vliegenier gaat John de lucht in om te voelen hoe vlak het Nederlandse landschap is. Maar het is niet alleen maar spel - het weer, de hoogte en het omringende verkeer moeten voortdurend in de gaten worden gehouden. En voor een soepele vlucht is effectieve communicatie met de copiloot en de verkeerstoren belangrijk vanaf het opstijgen tot het landen. Met technologie die presteert in de meest uitdagende luisteromgevingen, geven zijn Bernafon hoortoestellen hem een beter spraakverstaan en een demping van onaangename geluiden, zelfs hoog in de lucht.

Optimaal spraakverstaan

De nieuwste generatie hoortoestellen van Bernafon geeft prioriteit aan gesprekken. Dankzij slimme signaalverwerkingstechnologieën versterken ze spraak en verminderen ze lawaai opmerkelijke nauwkeurig. Dit helpt bij het verstaan van spraak, zelfs in situaties met meerdere sprekers.

Verhalen van mensen met gehoorverlies

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Wanneer ik communiceer met klanten en architecten is het heel belangrijk voor mij om te begrijpen wat er wordt gezegd. (...) dankzij Bernafon hoortoestellen kan ik weer normaal waarnemen wat er gezegd wordt.

Dietmar Ludewig

Onafhankelijke ambachtsman, Zwitserland

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Vergeleken met andere toestellen die ik eerder heb gedragen, geven mijn Bernafon hoortoestellen me een betere perceptie van geluidsdiversiteit.

Virginie Delalande

Advocaat, coach en motiverend spreker, Frankrijk

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Beetje bij beetje hoor ik steeds beter, ik ben goed aangepast aan het dagelijks leven en aan het werken met mensen.

Jean-François Bérard

Chef-kok, Frankrijk

John Guttink Bernafon hearing aid user.

Zonder Bernafon hoortoestellen zou ik niet kunnen vliegen, omdat ik niet zou kunnen communiceren met mijn co-piloot of de toren, en zou deze hobby voor mij niet mogelijk zijn.

John Guttink

Amateurpiloot, Nederland

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Met de Bernafon hoortoestellen hoor ik de vogels, de vliegtuigen die over mijn hoofd vliegen - alles klinkt zo duidelijk.

Alan Robinson

Gemeenteraadslid, Engeland