Bernafon True Stories

Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland

De gemeenschap is belangrijk voor mij

Welkom in Adlington in Lancashire waar Alan zijn tijd verdeelt tussen zijn functies als gemeenteraadslid en radio-dj. Hij is zelfverzekerd en charismatisch, gaat erop uit om mensen te ontmoeten en hen te verenigen rond de projecten die van de gemeenschap een mooiere plek maken. Omdat zijn Bernafon hoortoestellen zijn uitgerust met ingebouwde draadloze technologie, kan hij geluiden van Bluetooth® apparaten, zoals smartphones, rechtstreeks naar zijn oren streamen - zodat hij niets mist.

Draadloze flexibiliteit

Dankzij de direct-streaming mogelijkheden kunnen Bernafon hoortoestellen gebruikt worden als een stereo hoofdtelefoon om uw telefoongesprekken, TV en andere audiobronnen direct in uw oren te krijgen met slechts een paar tikjes op uw smartphone. Maak contact met de wereld om u heen - die is van u.

Toonaangevende technologie

Het begrijpen van spraak helpt ons om contact te maken met de mensen die er toe doen en laat ons deelnemen aan de momenten die we niet willen missen. Bernafon combineert de meest geavanceerde hoortechnologieën in de industrie met meer dan 75 jaar know-how van het bedrijf. Hoortoestellen van Bernafon zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo klinken als ze zouden moeten klinken. Want het is meer dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Verhalen van mensen met gehoorverlies

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Wanneer ik communiceer met klanten en architecten is het heel belangrijk voor mij om te begrijpen wat er wordt gezegd. (...) dankzij Bernafon hoortoestellen kan ik weer normaal waarnemen wat er gezegd wordt.

Dietmar Ludewig

Onafhankelijke ambachtsman, Zwitserland

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Vergeleken met andere toestellen die ik eerder heb gedragen, geven mijn Bernafon hoortoestellen me een betere perceptie van geluidsdiversiteit.

Virginie Delalande

Advocaat, coach en motiverend spreker, Frankrijk

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Beetje bij beetje hoor ik steeds beter, ik ben goed aangepast aan het dagelijks leven en aan het werken met mensen.

Jean-François Bérard

Chef-kok, Frankrijk