Bernafon True Stories

Jean-François Bérard, chef-kok in La Cadière-d'Azur, Frankrijk

Een ingrediënt voor succes

Jean-François is eigenaar van en chef-kok in een trendy restaurant aan de Franse Rivièra met een Michelin-ster. Het runnen van een succesvolle keuken vereist een zorgvuldige balans van ervaring en creativiteit, maar ook sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden. Als kind verloor Jean-François 80% van zijn gehoor, maar hij was vastbesloten dit niet in de weg te laten staan. Nu, met toonaangevende technologie, geven zijn Bernafon hoortoestellen hem optimaal spraakverstaan in lawaaiige omgevingen, zodat hij zijn taken met vertrouwen, gemak en stijl kan uitvoeren.

Real-time versterking in snel veranderende omgevingen

De nieuwste generatie Bernafon hoortoestellen, geïntegreerd op een opmerkelijk krachtige microchip, maakt gebruik van een combinatie van systemen die tegelijkertijd de geluidsomgeving waarin u zich bevindt analyseren en zich daaraan aanpassen. Het resultaat is real-time versterking en optimaal spraakverstaan in stilte en in lawaai.

Draadloze connectiviteit

Dankzij de nieuwste Bluetooth® Low Energy technologie kunnen Bernafon hoortoestellen gebruikt worden als een stereohoofdtelefoon om het geluid van uw telefoon, TV en andere audiobronnen direct in uw oren te krijgen met slechts een paar tikjes van de smartphone.

Verhalen van mensen met gehoorverlies

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Wanneer ik communiceer met klanten en architecten is het heel belangrijk voor mij om te begrijpen wat er wordt gezegd. (...) dankzij Bernafon hoortoestellen kan ik weer normaal waarnemen wat er gezegd wordt.

Dietmar Ludewig

Onafhankelijke ambachtsman, Zwitserland

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Vergeleken met andere toestellen die ik eerder heb gedragen, geven mijn Bernafon hoortoestellen me een betere perceptie van geluidsdiversiteit.

Virginie Delalande

Advocaat, coach en motiverend spreker, Frankrijk

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Met de Bernafon hoortoestellen hoor ik de vogels, de vliegtuigen die over mijn hoofd vliegen - alles klinkt zo duidelijk.

Alan Robinson

Gemeenteraadslid, Engeland