Ondersteun meer klanten met de Encanta familie

Al uw klanten zijn uniek. Daarom introduceert Bernafon Encanta vier duidelijke technologieniveaus - die het eenvoudiger maken om elke cliënt aan te passen op basis van diens individuele behoeften, levensstijl en budget.

Bied meer met een familie van vier

Encanta 100 CONNECT

Voor cliënten die de meeste tijd thuis of in een geluidsarme omgeving doorbrengen. Het ondersteunt één-op-één gesprekken met duidelijk en natuurlijk geluid en biedt comfort en bewustzijn van de geluidsomgeving.

Encanta 200 GO

Voor cliënten die afhankelijk zijn van hun hoortoestellen voor spraakverstaan in lawaaiige omgevingen. Het ondersteunt comfortabel spraakverstaan tijdens één-op-één gesprekken, met behulp van adaptive noise management.

Encanta 300 ENGAGE

Voor cliënten die van een actief en sociaal leven houden en vaak deelnemen aan gesprekken met meerdere sprekers. Het zorgt voor een vloeiende overgang van focus op één persoon in een groep naar een breder groepsgesprek in uitdagende geluidsomgevingen.

Encanta 400 PRO

Voor cliënten die een geluidskwaliteit zonder compromissen en de beste technologie willen om spraakverstaan in elke omgeving te ondersteunen. Het biedt de grootste ondersteuning en maximale prestaties in de meest complexe situaties.

Een familie aan bewijs

We hebben alle vier onze technologieniveaus getest, niet alleen de hoogste. Helpen om de voordelen voor de kwaliteit van leven van elke oplossing tastbaar te maken voor u en uw cliënten. Download het Encanta technische datablad om alle resultaten te bekijken.

- Encanta 100 zorgde aantoonbaar voor 11 dB SPL beter spraakverstaan in één-op-één gesprekken in stilte.1
- Encanta 200 zorgde aantoonbaar voor 30% beter spraakverstaan in één-op-één gesprekken in lawaai.2
- Encanta 300 zorgde aantoonbaar voor 15% beter spraakverstaan in groepsgesprekken in lawaai.3
- Encanta 400 zorgde aantoonbaar voor 19% beter spraakverstaan in groepsgesprekken in lawaai.3

Maak kennis met de Encanta familie

Four older, colourful persons out in the city enjoying life.

Vloeiende gesprekken met de Smart Sensor

Met de nieuwe Smart Sensor-technologie in de Encanta 300 en 400 krijgen cliënten nog beter spraakverstaan in groepsgesprekken. Het detecteert hoofd- en lichaamsbewegingen om automatisch de richtinggevoeligheid en lawaaireductie aan te passen aan de veranderende luisterbehoeften van uw cliënten.

Grote voordelen van elke Encanta

Connectiviteit voor meer cliënten

Encanta biedt een enorme verbetering in connectiviteit en streaming voor alle gebruikers. Het is een Made for iPhone® hoortoestel en is volledig compatibel met alle Android-telefoons met LE Audio.

Een rijkere muziekervaring

Encanta komt met nieuwe upgrades om de muziekbeleving van uw cliënten nog beter te maken - of ze nu muziek afspelen of er naar luisteren. Voortbouwend op Bernafons lange geschiedenis in het leveren van een uitzonderlijke muziekervaring.

Een hele dag stroom in slechts één uur

Biedt uw cliënten efficiënter opladen om hun dag gemakkelijker te maken en geniet de hele dag van gemoedsrust. Oplaadbare Encanta hoortoestellen worden geleverd met een nieuwe, snellere, kleinere oplader met een focus op efficiëntie.

Encanta counsellingtool 

Een eenvoudigere manier om de juiste oplossing te vinden

De Bernafon Encanta familie Counselling Tool helpt u om uw cliënten te begeleiden naar precies de juiste oplossing op basis van hun luisterbehoeften - en hun levensstijl.

Prestaties en design komen samen

Een toewijding aan geweldig design betekent dat Encanta elegant en ergonomisch is - met een nieuwe miniRITE uitvoering die zowel kleiner als discreter is. Uw klanten zullen de enkele drukknop, de nieuwe tikbediening en nog veel meer waarderen.

App Store

apple-store-cardGoogle Play

Apple, het Apple logo, iPhone en iPod Touch zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.
App Store is een dienstmerk van Apple Inc. Het gebruik van de Made for Apple badge betekent dat een accessoire speciaal is ontworpen om te worden aangesloten op de Apple producten die in de badge worden genoemd en dat de ontwikkelaar heeft gecertificeerd dat het voldoet aan de prestatiestandaarden van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of de naleving van veiligheidsnormen en regelgeving.
* Alle gegevens werden verzameld in een klinische studie tussen augustus en oktober 2023 bij 25 deelnemers met een gemiddelde leeftijd van 73 jaar, een gemiddeld hoortoestelgebruik van 12 jaar en een gemiddelde symmetrische gehoordrempel van 47 dB HL (125 Hz-8 kHz). Alle gerapporteerde gegevens zijn significant verschillend van hun respectieve referentie

1De vergelijking voor spraakverstaan Encanta 100 (11 dB SPL) is tussen de SRT50 met en zonder ondersteuning in stilte.
2De vergelijking voor de Encanta 200 spraakverstaan in ruis (OLSA, 2,3dB SNR) is tussen de SRT50 verkregen met en zonder ruisonderdrukking (NAL-NL2 versterkingsdoelen).
3De vergelijking voor Encanta 200, 300 en 400 (CCOLSA, respectievelijk 8%, 15%, 19%) is tussen de verstaanbaarheid verkregen met en zonder ruisonderdrukking (referentie Encanta 200 met NAL-NL2 versterkingsdoelen).