Oasisnxt aanpassoftware

De first-fit uitdaging aangaan

Wanneer uw cliënten klaar zijn voor hun eerste aanpassing of voor fijnafstelling, zijn zowel de resultaten als de ervaring belangrijk. Oasisnxt aanpassoftware staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, met alle juiste hulpmiddelen voor een intuïtieve en eenvoudige aanpasprocedure. U en uw cliënten profiteren van een unieke aanpasmethode die ontworpen is om de hoortoestellen comfortabeler te maken en de eerste aanpassing acceptabeler voor gebruikers.

Nieuw in Oasisnxt 24.1

Oasisnxt 24.1 release note

Uw cliënten in het middelpunt

De software van Oasisnxt wordt gekenmerkt door effectieve en uitstekende aanpasfuncties.

Audible Contrast Threshold (ACT™)

ACT is een nieuwe diagnostische test om het spraak-in-lawaaivermogen te meten in slechts twee minuten. Het is taalonafhankelijk, eenvoudig te beheren en genereert een enkele waarde die automatisch wordt geïmporteerd in de Oasisnxt aanpassoftware. Hiermee kunt u het niveau van ondersteuning voor lawaaimanagement personaliseren om spraakverstaan in lawaai te optimaliseren.

Plaatsingsgids voor probe tubes voor REM

Gebruik de plaatsingsgids om de probe tube correct in het oor van uw cliënt te plaatsen. De gids geeft visueel aan wanneer de positionering optimaal is, zodat u preciezere Real Ear metingen krijgt.

Hoortoestellen aanpassen terwijl ze worden opgeladen

Als cliënten nu aankomen met hun hoortoestellen zonder stroom, hoeft u de afspraak niet af te zeggen of uit te stellen. Plaats hun hoortoestellen in een oplader en ga verder met de aanpassing.

De voortgang van de cliënt bewaken

Conversation Data houdt de geluidsomgeving en het niveau van participatie van de gebruiker in de gaten. U waardevolle counseling-input geven om hun gehoortraject te bespreken.

Gepersonaliseerd geluid

De personalisatietool helpt u om de first fits te optimaliseren. Het beoordeelt de geluidspercepties en -voorkeuren van elke cliënt op basis van antwoorden op belangrijke vragen, voor meer geïndividualiseerde aanpassingen.

Eenvoudigere fijnafstelling

De aanpasassistent vergemakkelijkt het fijnafstellingsproces in de Oasisnxt aanpassoftware. Aanwijzingen voor fijnafstelling helpen u om het volledige potentieel van elke feature te gebruiken.

Bespaar tijd door instellingen over te zetten

Kopieer instellingen van verschillende stijlen hoortoestellen, families en technologieniveaus met de Transfer Fitting functie - en bespaar zo tijd in uw dagelijkse praktijk.

Handige verzorging met Remote Fitting

U en uw cliënten krijgen extra flexibiliteit met Bernafon Remote Fitting. U kunt uw cliënten online face-to-face ontmoeten om ondersteuning op afstand te bieden en de aanpassingen te verfijnen, terwijl cliënten u vanuit hun luie stoel kunnen bereiken.

Om Oasisnxt te downloaden logt u in op MyBernafon

Bent u nieuw bij Bernafon?

Heeft u ondersteuning nodig?

Als u ondersteuning nodig hebt voor uw aanpassoftware, staat onze lokale technische ondersteuning voor u klaar.

Neem contact met ons op

Oasisnxt GEBRUIKSAANWIJZING