Partner worden

Als u samenwerkt met Bernafon, maakt u deel uit van een ondersteunende familie. Het is onze taak om hoorzorgprofessionals te ondersteunen - omdat we weten dat expertise belangrijk is.

"We krijgen op verschillende manieren ondersteuning van Bernafon: audiologische ondersteuning, trainingsondersteuning, marketingondersteuning. Maar ik denk dat de echte ondersteuning komt van de wetenschap dat een consult, een telefoontje of een e-mail een snel, effectief en persoonlijk antwoord heeft."

- Luis Miguel Ávila, hoofd Audiologie, Soloptical Group, Spanje

Onze partners elke dag ondersteunen

Gerenommeerde geluidskwaliteit

We hebben een passie voor geluidskwaliteit. Door geluid op een andere manier te verwerken - voor spraak, muziek en meer - staan Bernafon hoortoestellen bekend om hun heldere en natuurlijke geluid.

Een volledig, betrouwbaar portfolio

Ons complete aanbod van hoortoestellen, accessoires en software helpt te voldoen aan de werkelijke behoeften van cliënten. Elk detail is ontworpen en getest om aan de hoogste normen te voldoen of deze te overtreffen.

Focus op het individu

Uw cliënten zijn uniek. Onze duidelijke technologieniveaus maken het makkelijker voor u om bij elke cliënt te passen op basis van zijn of haar behoeften. Klinische tests op verschillende niveaus maken de voordelen voor de levenskwaliteit tastbaar.

De kracht van een hoorzorgbedrijf

Als onderdeel van de Demant Group, met meer dan een eeuw ervaring en know-how, profiteren Bernafon partners van een van 's werelds sterkste onderzoeks- en ontwikkelingsteams op het gebied van hoorzorg.

Vaker ondersteuning voor meer klanten

Begeleidende gidsen, geluidsdemonstraties, intuïtieve aanpassoftware, ondersteuning bij upgrades en meer. Eenvoudige hulpmiddelen helpen u om uw cliënten te ondersteunen tijdens hun hele hoorzorgtraject.

We staan u volledig bij

U krijgt een bewezen toewijding aan het hoogste serviceniveau. Wij investeren in uw behoeften en willen u ondersteuning bieden die voor u werkt, zodat u meer tijd kunt besteden aan cliëntzorg.

Welkom bij MyBernafon

Uw bedrijf een boost geven.
Uw succes ondersteunen.

MyBernafon is de online tool die u een efficiënte one-stop shop biedt voor al uw zaken met ons. Het wordt uw selfserviceplatform dat u kunt gebruiken wanneer u maar wilt, vanaf uw desktop of mobiele apparaten. 

  • Plaats en volg eenvoudig bestellingen en reparaties met een duidelijk overzicht van details zoals configuraties en hoeveelheden.
  • Ontvang meldingen over service- en reparatieopdrachten en het verlopen van de garantie.
  • Zoek en bestel marketingmateriaal en technische informatie van hoge kwaliteit.
  • U heeft snel toegang tot de gegevens van elke cliënt, zodat u de meest relevante en actuele zorg kunt bieden.
  • Vind snel facturen, creditnota's, toestelgaranties en andere zakelijke documenten. 

Inloggen om toegang te krijgen tot MyBernafon

Bent u nieuw bij Bernafon?