Bernafon True Stories

Virginie Delalande, advocaat, coach en motiverend spreekster in Frankrijk

We zijn allemaal verschillend

Virginie is een van die mensen die niet stil kunnen zitten - ze is een conferentiespreker en een coach en ze is ook de eerste advocaat met ernstig gehoorverlies die is geslaagd voor de balie in Frankrijk. Gedreven door passie en vastberadenheid moedigt ze mensen aan om voorbij hun beperkingen te kijken en hun ware potentie op het werk en in het leven te vinden. Haar Bernafon hoortoestellen helpen haar om haar drukke dagen met gemak en vertrouwen door te komen.

Alle decibels, alle prestaties.

Sommige gebruikers hebben alle kracht nodig die er is - en Bernafon hoortoestellen stellen zeker niet teleur. Dankzij de uitzonderlijke signaalverwerking leveren ze een nieuw niveau van bewustzijn met een zo nauwkeurig en helder mogelijke geluidswaarneming. Aarzel niet om hoog in te zetten.

Toonaangevende technologie

Het begrijpen van spraak helpt ons om contact te maken met de mensen die er toe doen en laat ons deelnemen aan de momenten die we niet willen missen. Bernafon combineert de beste hoortechnologieën in de industrie met meer dan 75 jaar know-how van het bedrijf. Hoortoestellen van Bernafon zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo klinken als ze zouden moeten klinken. Want het is meer dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Verhalen van mensen met gehoorverlies

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Wanneer ik communiceer met klanten en architecten is het heel belangrijk voor mij om te begrijpen wat er wordt gezegd. (...) dankzij Bernafon hoortoestellen kan ik weer normaal waarnemen wat er gezegd wordt.

Dietmar Ludewig

Onafhankelijke ambachtsman, Zwitserland

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Met de Bernafon hoortoestellen hoor ik de vogels, de vliegtuigen die over mijn hoofd vliegen - alles klinkt zo duidelijk.

Alan Robinson

Gemeenteraadslid, Engeland

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Beetje bij beetje hoor ik steeds beter, ik ben goed aangepast aan het dagelijks leven en aan het werken met mensen.

Jean-François Bérard

Chef-kok, Frankrijk