Bernafon True Stories

Dietmar Ludewig, zelfstandig ambachtsman in Bern, Zwitserland

De natuur is een inspiratiebron

Maak kennis met Dietmar, een vakman die metalen kunstwerken maakt in de hoofdstad van Zwitserland, Bern. Zijn werk drijft hem de werkplaats uit en de natuur in, waar hij de inspiratie vindt om elk project speciaal en uniek te maken. Zijn Bernafon hoortoestellen zitten boordevol slimme technologie en helpen hem om de geluiden om hem heen te begrijpen - of hij nu diep in het bos is of aan de werkbank zit om de bestelling van een klant te bespreken.

Real-time geluidsverwerking

Bernafon hoortoestellen doen meer dan zachte geluiden versterken en harde geluiden verminderen. Het zijn intelligente apparaten die de geluidsomgeving waarin u zich bevindt analyseren en zich dynamisch aanpassen aan veranderingen. Raak gewend aan een vollere geluidservaring op uw favoriete plekken.

Toonaangevende technologie

Het begrijpen van spraak helpt ons om contact te maken met de mensen die er toe doen en laat ons deelnemen aan de momenten die we niet willen missen. Bernafon combineert de meest geavanceerde hoortechnologieën in de industrie met meer dan 75 jaar know-how van het bedrijf. Hoortoestellen van Bernafon zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo klinken als ze zouden moeten klinken. Want het is meer dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Verhalen van mensen met gehoorverlies

Alan Robinson Bernafon hearing aid user.

Met de Bernafon hoortoestellen hoor ik de vogels, de vliegtuigen die over mijn hoofd vliegen - alles klinkt zo duidelijk.

Alan Robinson

Gemeenteraadslid, Engeland

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Vergeleken met andere toestellen die ik eerder heb gedragen, geven mijn Bernafon hoortoestellen me een betere perceptie van geluidsdiversiteit.

Virginie Delalande

Advocaat, coach en motiverend spreker, Frankrijk

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Beetje bij beetje hoor ik steeds beter, ik ben goed aangepast aan het dagelijks leven en aan het werken met mensen.

Jean-François Bérard

Chef-kok, Frankrijk