Bernafon True Stories

John Guttink, piloot in Rotterdam, Nederland

Een kijkje van boven

Als gepassioneerde vliegenier gaat John de wolken in om te voelen hoe vlak het Nederlandse landschap is. Maar het is niet alleen maar spel - het weer, de hoogte en het omringende verkeer moeten voortdurend in de gaten worden gehouden. En om de vlucht soepel te laten verlopen, wordt de communicatie met de copiloot en de verkeerstoren van start tot landing in de gaten gehouden. Met technologie die presteert in de meest uitdagende luisteromgevingen, geven zijn Bernafon hoortoestellen hem een beter spraakverstaan en een demping van onaangename geluiden. Zelfs hoog in de lucht.

Real-time versterking in snel veranderende omgevingen

De nieuwste generatie Bernafon hoortoestellen, geïntegreerd op een opmerkelijk krachtige microchip, maakt gebruik van een combinatie van systemen die tegelijkertijd de geluidsomgeving waarin u zich bevindt analyseren en zich daaraan aanpassen. Het resultaat is real-time versterking en optimaal spraakverstaan in stilte en in lawaai.

Toonaangevende technologie

Het begrijpen van spraak helpt ons om contact te maken met de mensen die er toe doen en laat ons deelnemen aan de momenten die we niet willen missen. Bernafon combineert de meest geavanceerde hoortechnologieën in de industrie met meer dan 75 jaar know-how van het bedrijf. Hoortoestellen van Bernafon zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo klinken als ze zouden moeten klinken. Want het is meer dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Verhalen van mensen met gehoorverlies

A man called Dietmar Ludewig working with his hands.

Wanneer ik communiceer met klanten en architecten is het heel belangrijk voor mij om te begrijpen wat er wordt gezegd. (...) dankzij Bernafon hoortoestellen kan ik weer normaal waarnemen wat er gezegd wordt.

Dietmar Ludewig

Onafhankelijke ambachtsman, Zwitserland

A smiling blonde woman called Virginie Delalande sitting in an outdoor cafe.

Vergeleken met andere toestellen die ik eerder heb gedragen, geven mijn Bernafon hoortoestellen me een betere perceptie van geluidsdiversiteit.

Virginie Delalande

Advocaat, coach en motiverend spreker, Frankrijk

A man called Jean François Bérard seen in profile.

Beetje bij beetje hoor ik steeds beter, ik ben goed aangepast aan het dagelijks leven en aan het werken met mensen.

Jean-François Bérard

Chef-kok, Frankrijk