" "
Paar donkerblauwe oplaadbare Alpha hoortoestellen houten dienblad met bloemen erbij

Bernafon Alpha hoortoestel beoordelingen

Gebruikers delen hun ervaringen

Hoortoestelgebruikers vertellen hoe Bernafon Alpha hen ondersteunt in hun dagelijks leven. Zij delen hun ervaringen in verschillende hoortoestel testimonials. Lees verder om te zien hoe zij hun passies kunnen najagen met de hulp van Alpha hoortoestellen.

"Ik vind het muziekprogramma in Alpha het beste. Het stelt me in staat mijn instrument en de dirigent beter te horen."

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/JcC8-PpjYnA?autoplay=1&cc_load_policy=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Bernafon Alpha hoortoesteldrager (man) met een tennisracket en bal in de hand op een tennisbaan, klaar om te spelen

"Met Alpha valt de ruis weg maar ik kan de persoon die praat nog steeds verstaan."

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/NR-0tR6RvXk?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Thumbnail voor de video over Frits Derksma
Foto van olifantenfamilie bij een meer met groene struiken gefotografeerd door aan Bernafon Alpha hoortoesteldrager

"Alpha ondersteunt ons op onze reizen rond de wereld"

Bernafon Alpha hoortoesteldragers (man en vrouw) met zonnebrillen die een vakantie selfie maken met landschap

Jong van geest, vrijgevochten, en nieuwsgierig naar nieuwe ontdekkingen - het stel heeft genoeg verhalen te vertellen. Van hun tijd in de Afrikaanse wildernis, van Dino, hun mobiele huis, van vastzitten in de woestijn in Marokko, of van een bezoek aan het noordelijkste puntje van Europa in Noorwegen. Een recente toevoeging aan hun reis - de Bernafon Alpha hoortoestellen met Hybrid Technology™.

Camper van Bernafon Alpha hoortoesteldragers geparkeerd in een bos met kampvuur en in de namiddag schaduw op het gras

"Alpha opent een hele nieuwe wereld van geluiden voor ons. Vooral als we kamperen in de wildernis, horen we nu de vele geluiden uit de natuur om ons heen en kunnen we genieten van het knisperen van het kampvuur."

 • Bernafon Alpha hoortoesteldrager (vrouw met lang haar) zittend op een rode stoel voor een raam en kijken in de camara

  Rita Nigg, 68 jaar, eerste hoortoesteldrager

  "Wennen aan mijn nieuwe Alpha hoortoestellen was gemakkelijk. Ik kon opeens veel meer horen, zoals de kinderen die vlakbij in de speeltuin aan het spelen waren of de buren die in de tuin aan het praten waren. En Jean Marc en ik konden het eindelijk eens worden over een geschikt volume voor de radio en de TV. "

 • Bernafon Alpha hoortoesteldrager (man) zittend op een rode stoel voor een raam en glimlachend kijkend in de camare

  Jean Marc Nigg, 72, ervaren gebruiker

  "Ik heb mijn gehoor beschadigd tijdens mijn werk als duikinstructeur. Ik ben een sociaal persoon en het is belangrijk voor mij om vrienden te ontmoeten en met hen te communiceren. Wanneer ik samen kom in grotere groepen, thuis of in een restaurant, kan ik nu volledig deelnemen aan discussies en makkelijker met elkaar communiceren."

Camper van Bernafon Alpha hoortoesteldragers off-road in de woestijn met een blauwe lucht en een paar wolken en veel zand

"Als we reizen, brengen we veel tijd door in onze stacaravan. De weg is ruw, de auto is luid, en potentieel kan alles ons pad kruisen. Ondanks de lawaaierige trips, kunnen we met Alpha comfortabel en met minder moeite met elkaar praten."

Hoe Alpha ons overtuigde 

 • Illustratie van opgestoken duimen die de voordelen van Hybrid Technology™ voor de gebruiker laten zien

  Praktisch in het dagelijks gebruik omdat ze volledig automatisch en oplaadbaar zijn.

 • Illustratie van opgestoken duimen die de voordelen van Hybrid Technology™ voor de gebruiker laten zien

  Weer een volledig scala aan geluiden horen op een natuurlijke manier.

 • Illustratie van opgestoken duimen die de voordelen van Hybrid Technology™ voor de gebruiker laten zien

  Concentreer je beter op het gesprek als je in grotere groepen samenkomt.

Bernafon Alpha hoortoesteldragers (man en vrouw) zittend naast elkaar voor een raam en glimlachend in de camera

Waarom wij Alpha aanbevelen

We weten dat we een Rolls-Royce achter onze oren hebben. We hebben vrienden met hoortoestellen die klagen dat voor hen spraak en lawaai soms door elkaar lopen in drukke situaties. Wij hebben dat niet. De Alpha hoortoestellen doen wat ze beloven. Ze helpen ons om onafhankelijker te zijn en onze droom om de wereld rond te reizen waar te maken.

Foto van een beekje tussen stenen met mos die fel groen zijn gefotografeerd door een Bernafon Alpha hoortoesteldrager

"Mijn Bernafon hoortoestellen helpen me om kostbare momenten vast te leggen op camera"

Bernafon Alpha hoortoestelgebruiker (man) vanaf de zijkant terwijl hij een foto neemt met zijn camera op een oud autokerkhof

Gepassioneerd door de verhalen achter oude voorwerpen en het vangen van een moment in de tijd op camera, combineert Anton Riedo artistieke flair met zijn nieuwsgierigheid om te ontdekken. Zijn liefde voor fotografie begon op 8-jarige leeftijd met zijn eerste camera. Sindsdien heeft hij meer dan 40 jaar trouwreportages gemaakt en aan talrijke fotowedstrijden meegedaan en gewonnen. Anton is gefascineerd door de verhalen die verloren plekken, zoals oude autokerkhoven, vertellen. En het vastleggen van bewegende dieren op camera, zoals vogels, wordt veel gemakkelijker dankzij zijn Bernafon Alpha hoortoestellen met Hybrid Technology™.

foto van twee mussen in volle vlucht met open vleugels met tegenlicht gefotografeerd door Bernafon Alpha hoortoestelgebruiker

"Het vastleggen van vogels op de gevoelige plaat is moeilijk als je ze niet hoort. Met Bernafon Alpha kan ik ze in de bomen lokaliseren en mijn camera op tijd klaar hebben om een foto te maken."

Bernafon Alpha hoortoestelgebruiker (man met wit overhemd en blauwe V-hals trui) zittend op een rode stoel en glimlachend

Anton Riedo, 73, ervaren gebruiker

"Ik draag al vele jaren hoortoestellen. Ik besefte dat het tijd was voor een hoortoestel toen ik mijn collega's geen vragen meer hoorde stellen tijdens een vergadering. Hoortoestellen zijn in de afgelopen twee decennia sterk geëvolueerd. Ze klinken echt, zoals ze horen te klinken, en het is zo makkelijk om te wisselen tussen verschillende programma's of het volume aan te passen met de app. In het algemeen ben ik een grote fan van het connectiviteitsaspect van Alpha. Door muziek te streamen of het geluid van mijn tv, kan ik eindelijk de mensen in de films weer verstaan."

foto van twee oude roestige groene en bruine auto's in het bos gefotografeerd door Bernafon Alpha hoortoestelgebruiker

"Struinen over oude autokerkhoven of het fotograferen van Zwitserse ravijnen is avontuurlijk en kan ook een beetje gevaarlijk zijn. Met Alpha ben ik me meer bewust van mijn omgeving en kan ik met meer zelfvertrouwen mijn hobby uitoefenen."

Hoe Alpha mij overtuigd heeft 

 • Illustratie van opgestoken duimen die de voordelen van Hybrid Technology™ voor de gebruiker laten zien

  Interactie met mensen en het begrijpen van vragen zonder hen te moeten vragen om zichzelf te herhalen.

 • Illustratie van opgestoken duimen die de voordelen van Hybrid Technology™ voor de gebruiker laten zien

  Weer naar muziek luisteren en ervan genieten. Vroeger begreep ik de teksten niet meer.

 • Illustratie van opgestoken duimen die de voordelen van Hybrid Technology™ voor de gebruiker laten zien

  Het geluid is helder en mijn stem klinkt natuurlijk. Er is geen rumoer of fluittoon te horen. 

Bernafon Alpha hoortoestelgebruiker (man met wit overhemd en blauwe V-hals trui) staat en lacht in de camera

Waarom ik Alpha aanbeveel

Het is het gewoon niet waard om dingen te missen vanwege een gehoorverlies. Het beste aan Alpha is hoe het me in staat stelt om met mensen om te gaan en interessante discussies met vrienden te voeren. Het maakt mijn leven zo veel makkelijker en ik zou niet meer zonder willen.

Deze testimonials geven enkel de mening weer van de betrokken personen en kunnen niet representatief zijn voor de ervaring van anderen. De testimonials zijn niet betaald en kunnen niet indicatief zijn voor toekomstige prestaties of succes van een individu.

Bernafon Alpha XT hoortoestellen met een hoger niveau Hybrid Technology™

De premium Alpha XT hoortoestellen van Bernafon, geïnspireerd door dieren met een uitzonderlijk gehoor, bevatten de nieuwste ontwikkelingen in hybride verwerking. Ze leveren op optimale wijze een natuurlijk geluid met beter spraakverstaan en verbeterd luistercomfort. Uitgerust met de nieuwe Hybrid Sound Care™ functie beschermen ze ook tegen storend wind- en contactlawaai.

Alpha XT hoortoestellen zijn gemakkelijk in gebruik en oplaadbaar, bevatten de allernieuwste draadloze streaming technologie en passen comfortabel achter het oor.

Ontdek Alpha XT hoortoestellen

Real-time versterking en optimaal spraakverstaan in rust en lawaai met Bernafon hoortoestellen

Hoe kunnen Bernafon hoortoestellen u helpen?

Bekijk verhalen van mensen die hun leven hebben veranderd met Bernafon hoortoestellen.

Bernafon True Stories

Een lachende audioloog en een cliënt tijdens een hoortoestelconsult

Op zoek naar een hoorzorgprofessional?

Wij kunnen u helpen en u in contact brengen met een Bernafon hoorzorgprofessional bij u in de buurt.

Een hoorzorgprofessional zoeken