" "
Beeld van Virginie Delalande

Bernafon Testimonials

Virginie Delalande,
advocaat, coach en motivational speaker in Frankrijk

We zijn allemaal rijk in onze verschillen

Virginie is een van die mensen die niet stil kunnen zitten - een conferentiespreker en een coach, ze is ook de eerste advocaat met een zeer ernstig gehoorverlies die het examen gehaald heeft in Frankrijk. Gedreven door passie en vastberadenheid moedigt ze mensen aan om voorbij hun beperkingen te kijken en hun ware potentieel te vinden op het werk en in het leven. Haar Bernafon hoortoestellen helpen haar om haar drukke dagen met gemak en vertrouwen door te komen.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/_Rzg0QPe3aA?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Thumbnail voor de video over Virginie Delalande
Beeld van Virginie Delalande

Alle decibellen, alle prestaties.

Sommige cliënten hebben alle kracht nodig die er is - en Bernafon hoortoestellen stellen zeker niet teleur. Met uitzonderlijke signaalbewerking leveren ze een nieuw niveau van bewustzijn met een geluidsbeleving die zo precies en helder mogelijk is. Aarzel niet om hoog te mikken.

Beeld van Virginie Delalande

Toonaangevende technologie

Het verstaan van spraak helpt ons om contact te maken met de mensen die belangrijk voor ons zijn en laat ons deelnemen aan die momenten die we niet willen missen. Bernafon hoortoestellen combineren toonaangevende hoortechnologieën in de branche met meer dan 75 jaar knowhow en zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo klinken als het hoort. Want het gaat om meer dan beter horen, het gaat om wat er uit voortkomt.

Meer over hoortoestellen

Bernafon hooroplossingen

Andere testimonials

 • Dietmar Ludewig

  Natuur is een inspiratiebron

  Dietmar Ludewig, zelfstandig ambachtsman in Bern, Zwitserland

 • John Guttink

  Een uitzicht van bovenaf

  John Gutting, piloot in Rotterdam, Nederland

 • Alan Robinson

  De gemeenschap is
  voor mij belangrijk

  Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland

 • Jean-François Bérard, Bernafon hoortoestelgebruiker en chefkok in Marseille in Frankrijk in de keuken.

  Een ingredient voor succes

  Jean-François Bérard, chefkok in La Cadière-d’Azur in Frankrijk