" "
John Guttink met het vliegtuig

Bernafon Testimonials

John Guttink, piloot in Rotterdam, Nederland

Een uitzicht van bovenaf

Een enthousiaste vliegenier, John vliegt graag de wolken in om een idee te krijgen van hoe vlak het Nederlandse landschap is. Maar het is niet allemaal spel - het weer, de hoogte en het omringende verkeer moeten constant worden gecontroleerd. En om een vlotte vlucht mogelijk te maken, wordt er constant communicatie met de co-piloot en de verkeerstoren van start tot landing in de hand gehouden. Met technologie die presteert in de meest uitdagende luisteromgevingen, geven zijn Bernafon hoortoestellen hem een beter spraakverstaan en verzwakking van onaangenaam geluid. Zelfs 1,5 kilometer boven de grond.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/nmj4YpZxoP8?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Thumbnail voor de video over John Guttink
Bernafon hoortoestelgebruiker en piloot John loopt weg van zijn kleine vliegtuigje na een vlucht met zijn copiloot

Optimaal spraakverstaan

De nieuwste generatie hoortoestellen van Bernafon geven voorrang aan gesprekken. Verpakt met slimme signaalverwerkingstechnologieën versterken ze spraak en verminderen ze ruis met opmerkelijke nauwkeurigheid. Dit maakt luisteren minder inspannend - zelfs in situaties waarbij meerdere mensen praten. Maak je klaar om in de gesprekken te stappen waar je om geeft.

Beeld van John Guttink

Toonaangevende technologie

Het verstaan van spraak helpt ons te verbinden met de mensen die ertoe doen en laat ons deelnemen aan die momenten die we niet willen missen. Bernafon's hoortoestellen combineren de meest geavanceerde hoortechnologieën uit de branche met meer dan 70 jaar ervaring van het bedrijf en zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo zijn als ze zouden moeten zijn. Omdat het meer is dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Meer over hoortoestellen

Bernafon hooroplossingen

Andere testimonials 

 • Dietmar Ludewig

  Natuur is een inspiratie

  Dietmar Ludewig, zelfstandig ambachtsman in Bern, Zwitserland

 • Alan Robinson

  De gemeenschap is
  voor mij belangrijk

  Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland

 • Beeld van Virginie Delalande

  We zijn allemaal rijk in onze verschillen

  Virginie Delalande, advocaat, coach en motivational speaker in Frankrijk

 • Jean-François Bérard, Bernafon hoortoestelgebruiker en chefkok in Marseille in Frankrijk in de keuken.

  Een ingredient voor succes

  Jean-François Bérard, chefkok in La Cadière-d’Azur in Frankrijk