" "
Bernafon hoortoestelgebruiker Dietmar Ludewig werkt aan zijn project

Bernafon Testimonials

Dietmar Ludewig,
zelfstandig ambachtsman
in Bern, Zwitserland

Natuur is een inspiratiebron

Ontmoet Dietmar, een bedreven ambachtsman die kunst van metaal maakt in Bern, Zwitserlands hoofdstad. Zijn werk duwt hem de werkplaats uit en de natuur in, waar hij de inspiratie vindt om elk project speciaal en uniek te maken. Boordevol technologie helpen zijn Bernafon hoortoestellen hem de geluiden om hem heen te begrijpen - ongeacht of het diep in het bos is of op de werkbank om de bestelling van een klant te bespreken.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/2oZnfAEy3h0?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Thumbnail voor de video over Dietmar Ludewig
Beeld van Dietmar Ludewig

Real-time sound processing

Bernafon hoortoestellen doen meer dan het versterken van zachte geluiden en reduceren harde geluiden. Het zijn intelligente apparaten die de geluidsomgeving om u heen analyseren en zich dynamisch aanpassen aan veranderingen terwijl ze zich voordoen. Wen aan een vollere geluidservaring op je favoriete plekken.

Bernafon Alpha hoortoestelgebruiker (man) in gesprek met cliënt in metaalwerkplaats om de wens van zijn cliënt te begrijpen

Toonaangevende technologie

Het verstaan van spraak helpt ons te verbinden met de mensen die ertoe doen en laat ons deelnemen aan die momenten die we niet willen missen. Bernafon's hoortoestellen combineren de meest geavanceerde hoortechnologieën uit de branche met meer dan 70 jaar ervaring van het bedrijf en zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo zijn als ze zouden moeten zijn. Omdat het meer is dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Meer over hoortoestellen

Bernafon hooroplossingen

Andere testimonials 

 • John Guttink

  Een uitzicht van bovenaf

  John Gutting, piloot in Rotterdam, Nederland

 • Alan Robinson

  De gemeenschap is
  voor mij belangrijk

  Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland

 • Beeld van Virginie Delalande

  We zijn allemaal rijk in onze verschillen

  Virginie Delalande, advocaat, coach en motivational speaker in Frankrijk

 • Jean-François Bérard, Bernafon hoortoestelgebruiker en chefkok in Marseille in Frankrijk in de keuken.

  Een ingredient voor succes

  Jean-François Bérard, Chefkok in La Cadière-d’Azur in Frankrijk