" "
Beeld van Alan Robinson

Bernafon Testimonials

Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland

De gemeenschap is voor mij belangrijk

Welkom in Adlington in Lancashire, waar Alan zijn tijd verdeelt tussen het zijn van gemeenteraadslid en radio-dj. Vol vertrouwen en enthousiasme gaat hij erop uit om mensen te ontmoeten en verenigen rondom de projecten die de gemeenschap een mooiere plek maken. Omdat zijn Bernafon hoortoestellen zijn voorzien van ingebouwde draadloze technologie, kan hij geluiden van Bluetooth®-apparaten, zoals smartphones, rechtstreeks naar zijn oren streamen, zodat hij niets mist.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/q5_XNjdksoE?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Thumbnail voor de video over Alan Robinson
Draadloze flexibiliteit

Draadloze flexibiliteit

Dankzij direct-naar-het-oor streamen kunnen Bernafon hoortoestellen worden gebruikt als een stereohoofdtelefoon om uw telefoongesprekken, tv en andere audiobronnen met een paar tikjes op uw smartphone in uw oren te krijgen. Maak verbinding met de wereld - hij is van jou.

Man die hoortoestellen van Bernafon draagt en als radio-omroeper werkt, zittend aan de desk van een radiostation, samen met een vrouw

Toonaangevende technologie

Het verstaan van spraak helpt ons te verbinden met de mensen die ertoe doen en laat ons deelnemen aan die momenten die we niet willen missen. Bernafon's hoortoestellen combineren de meest geavanceerde hoortechnologieën uit de branche met meer dan 70 jaar ervaring van het bedrijf en zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo zijn als ze zouden moeten zijn. Omdat het meer is dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Meer over hoortoestellen

Bernafon hooroplossingen

Andere testimonials 

 • Dietmar Ludewig

  Natuur is een inspiratiebron

  Dietmar Ludewig, zelfstandig ambachtsman in Bern, Zwitserland

 • John Guttink

  Een uitzicht van bovenaf

  John Gutting, piloot in Rotterdam, Nederland

 • Beeld van Virginie Delalande

  We zijn allemaal rijk in onze verschillen

  Virginie Delalande, advocaat, coach en motivational speaker in Frankrijk

 • Jean-François Bérard, Bernafon hoortoestelgebruiker en chefkok in Marseille in Frankrijk in de keuken.

  Een ingredient voor succes

  Jean-François Bérard, chefkok in La Cadière-d’Azur in Frankrijk