Bernafon Testimonials

Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland

De gemeenschap is voor mij belangrijk

Welkom in Adlington in Lancashire, waar Alan zijn tijd verdeelt tussen het zijn van gemeenteraadslid en radio-dj. Vol vertrouwen en enthousiasme gaat hij erop uit om mensen te ontmoeten en verenigen rondom de projecten die de gemeenschap een mooiere plek maken. Omdat zijn Bernafon hoortoestellen zijn voorzien van ingebouwde draadloze technologie, kan hij geluiden van Bluetooth®-apparaten, zoals smartphones, rechtstreeks naar zijn oren streamen, zodat hij niets mist.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/q5_XNjdksoE?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Draadloze flexibiliteit

Dankzij direct-naar-het-oor streamen kunnen Bernafon hoortoestellen worden gebruikt als een stereohoofdtelefoon om uw telefoongesprekken, tv en andere audiobronnen met een paar tikjes op uw smartphone in uw oren te krijgen. Maak verbinding met de wereld - hij is van jou.

Toonaangevende technologie

Het verstaan van spraak helpt ons te verbinden met de mensen die ertoe doen en laat ons deelnemen aan die momenten die we niet willen missen. Bernafon's hoortoestellen combineren de meest geavanceerde hoortechnologieën uit de branche met meer dan 70 jaar ervaring van het bedrijf en zorgen ervoor dat spraak en andere belangrijke geluiden precies zo zijn als ze zouden moeten zijn. Omdat het meer is dan een beter gehoor, het is wat eruit voortkomt.

Meer over hoortoestellen

Bernafon hooroplossingen

Andere testimonials 

  • Natuur is een inspiratiebron

    Dietmar Ludewig, zelfstandig ambachtsman in Bern, Zwitserland

  • Een uitzicht van bovenaf

    John Gutting, piloot in Rotterdam, Nederland

  • We zijn allemaal rijk in onze verschillen

    Virginie Delalande, advocaat, coach en motivational speaker in Frankrijk