Zo koppelt u uw hoortoestellen met iPhone®

U kunt uw Bernafon hoortoestellen aansluiten op uw iPhone, zodat u audio kunt streamen, telefoongesprekken kunt beantwoorden, instellingen kunt aanpassen en nog veel meer. Ze zijn gemaakt voor iPhone-hoortoestellen, wat betekent dat ze naadloos samenwerken met Apple-apparaten.

Voordat u begint

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

U kunt de Bernafon App gebruiken om uw hoortoestellen te bedienen nadat u uw hoortoestellen heeft gekoppeld met uw iPhone.

Download de Bernafon App
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.

6 eenvoudige stappen om uw iPhone te verbinden met uw hoortoestellen

1

Zorg ervoor dat Bluetooth® is ingeschakeld.

Ga naar > Instellingen

Controleer of Bluetooth is ingeschakeld.

2

Zet uw hoortoestellen uit.

• Open voor hoortoestellen met wegwerpbatterijen de batterijlade
  • Schakel oplaadbare hoortoestellen uit door de onderste knop van elk hoortoestel drie seconden ingedrukt te houden
3

Start uw hoortoestellen opnieuw op.

• Sluit voor hoortoestellen met wegwerpbatterijen de batterijlade
  • Schakel oplaadbare hoortoestellen in door de onderste knop van elk hoortoestel twee seconden ingedrukt te houden
Grey and red sketch of an open battery drawer on a hearing aid on a black background.
Grey and red sketch of a rechargeable hearing aid in a charger.
4

Vind uw hoortoestellen

Plaats je hoortoestellen dicht bij je iPhone.

Uw iPhone hoort uw hoortoestellen te detecteren en de namen ervan weer te geven onder MFI HEARING DEVICES.

iPhone screen showing hearing aids are connected and successfully paired with phone.
5

Begin met koppelen.

Ga naar > Instellingen > Toegankelijkheid > Hoortoestellen > MFI HOORAPPARATEN.

Tik op de namen van uw hoortoestellen.

iPhone screen showing where to click to start pairing with hearing aids.
6

Tik op Koppelen wanneer er een koppelingsverzoek op het scherm verschijnt.

Als u twee hoortoestellen heeft, moet u twee koppelingsverzoeken bevestigen.

Het koppelen kan tot een minuut duren.

Het koppelen is voltooid wanneer u elk hoortoestel vermeld ziet onder MFI HEARING DEVICES.

Wanneer u een apparaat uitschakelt

Als u uw hoortoestellen of iPhone uitzet, zijn ze niet langer verbonden. Ze worden automatisch opnieuw verbondenn wanneer u uw hoortoestellen aanzet.

Koppelen met meer dan één Apple-apparaat

U kunt uw hoortoestellen koppelen met meer dan één Apple apparaat. Uw hoortoestellen moeten overschakelen naar het apparaat dat u gebruikt, bijvoorbeeld als u gebeld wordt op uw iPhone.

Als u wijzigingen aanbrengt in de instellingen van uw hoortoestellen op één toestel, worden deze doorgestuurd naar uw andere toestellen.

Een koppeling wissen

Soms kan een oud apparaat nog gekoppeld zijn en wilt u deze verwijderen. In andere gevallen kunt u verbindingsproblemen oplossen door een oude koppeling van uw iPhone te verwijderen en opnieuw te koppelen.