Hoortoestellen ontkoppelen van Android-apparaten

Leer hoe u uw Android-toestel de verbinding met je hoortoestellen kunt laten vergeten. Soms kunnen verbindingsproblemen worden opgelost door de koppelingen op uw Apple apparaat te wissen en opnieuw te koppelen.

Ontkoppelen via de Bernafon App

De aanbevolen procedure om de Bernafon App te ontkoppelen van hoortoestellen is door gebruik te maken van de sectie Problemen oplossen in de app.

Zorg ervoor dat Bluetooth® ingeschakeld is op uw telefoon

Ga naar > Instellingen > Toegankelijkheid > Gehoorapparaten.

Kies de apparaten die u wilt wissen en selecteer vervolgens 'Vergeet dit apparaat'.

Zet uw hoortoestellen uit en weer aan om het koppelingsproces opnieuw te starten.

Opmerking: De menu-items en stappen op uw apparaat kunnen enigszins afwijken van wat hier wordt beschreven.

Ontkoppelen via de eigen instellingen van uw Android-toestel

Ga naar de Bluetooth-instellingen van uw telefoon:

Ga naar > Instellingen > Bluetooth.

Zoek uw hoortoestellen in de lijst met Bluetooth-apparaten die zijn aangesloten op uw Android-apparaat en verwijder uw hoortoestellen.

De geheugencache wissen:

Ga naar > Instellingen > Toepassingsbeheer.

Veeg naar links of rechts om alle tabbladen weer te geven.

Schakel Bluetooth uit.

Selecteer de Bluetooth-app.

Selecteer "Stop forceren".

Ga verder met het wissen van de cache.

Bluetooth-gegevens wissen.

Opmerking:

De menu-items en stappen op uw apparaat kunnen enigszins afwijken van wat hier wordt beschreven.