Waar koopt u hoortoestelaccessoires?

Ontdek hoe u accessoires kunt krijgen die ervoor zorgen dat uw hoortoestellen goed blijven werken en hoe ze in uw dagelijks leven passen.

Welke hoortoestelaccessoires heb ik nodig?

1

Alle hoortoestellen hebben een aantal vervangbare onderdelen zoals oorsmeerfilters, die niet gereinigd of hergebruikt kunnen worden. Andere soorten hoortoestelaccessoires zijn meer optioneel. Of u ze nodig hebt of niet, hangt af van het type hoortoestel dat u heeft en hoe u ze wilt gebruiken - zoals verbinding maken met uw telefoon of andere apparaten.

Lees meer over onze accessoires
2

Tip: Gebruik een MultiTool

De MultiTool is een veelzijdig hoortoestelaccessoire dat gebruikt moet worden voor de beste verzorging, reiniging en prestatie van uw hoortoestellen.

Het heeft een klein borsteltje dat vuil uit de kleine gaatjes van uw hoortoestellen kan vegen als dat nodig is.

Nieuwe MultiTool-borstels zijn verkrijgbaar bij uw audicien.

Een MultiTool kan u ook helpen met batterijen. Het heeft een magnetisch uiteinde om het verwijderen en plaatsen van batterijen te vergemakkelijken.

3

Accessoires

Neem contact op met uw audicien om Bernafon connectiviteits- en hardwareaccessoires te kopen.

Vind uw dichtstbijzijnde audicien

Onderdelen voor vervangende hoortoestellen

De meeste onderdelen van hoortoestellen moeten vervangen worden door een hoorzorgprofessional, dus zorg ervoor dat u de juiste instructies hebt voor uw type hoortoestel voordat u onderdelen vervangt.

Sommige onderdelen van hoortoestellen moeten regelmatig vervangen worden om ervoor te zorgen dat uw hoortoestellen goed blijven werken. Deze omvatten:

  • Oorstukjes domes en Grip Tips
  • Thin tubes
  • Hoortoestelbatterijen
  • Wasfilters

U kunt deze artikelen het beste kopen via uw hoorzorgprofessional. Ze weten precies welk type hoortoestel en model u hebt, en welke oorstukjes.

Vind uw dichtstbijzijnde audicien

Reinigingsaccessoires voor hoortoestellen

Hoortoestellen moeten regelmatig worden gereinigd, wat veel eenvoudiger kan met behulp van reinigingsaccessoires. 

  • Bernafon heeft de handige MultiTool, met een piepklein borsteltje dat vuil uit de kleine gaatjes van uw hoortoestellen kan vegen
  • Koop vochtige doekjes zonder alcohol om de buitenkant van uw hoortoestellen te reinigen
  • Na het reinigen kunt u een hoortoesteldroger gebruiken om het vocht uit uw hoortoestellen te halen

Uw hoortoestellen reinigen

Accessoires om uw hoortoestellen aan te sluiten

Om u te helpen genieten van een beter gehoor in verschillende situaties, maken we een reeks apparaten die via Bluetooth® verbonden kunnen worden met Bernafon hoortoestellen. Deze omvatten:

1

RC-A Afstandsbediening

Bedien uw hoortoestellen terwijl u ze draagt met dit kleine en lichte toestel. De grote toetsen zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt er snel het volume van uw hoortoestellen mee regelen en het hoortoestelprogramma aan uw situatie aanpassen.

RC-A remote control shown with no background.
2

TV-A (TV Adapter)

Stuur het geluid van uw televisie rechtstreeks naar uw hoortoestellen met onze draadloze TV-Adapter. Het is eenvoudig en snel in te stellen, en u kunt het koppelen met een onbeperkt aantal Bernafon hoortoestellen.

TV-A adapter shown with no background.
3

SoundClip-A

Verandert hoortoestellen in een draadloze headset voor handsfree telefoongesprekken. Hiermee kunnen laptops en sommige telefoons muziek en andere audio streamen naar Bernafon hoortoestellen. SoundClip-A kan ook de stem van een andere persoon naar uw hoortoestellen sturen als er te veel achtergrondlawaai is om ze goed te horen.

The SoundClip-A shown with no background.
4

RC-A Afstandsbediening

Bedien uw hoortoestellen terwijl u ze draagt met dit kleine en lichte toestel. De grote toetsen zijn eenvoudig te gebruiken en u kunt er snel het volume van uw hoortoestellen mee regelen en het hoortoestelprogramma aan uw situatie aanpassen.

RC-A remote control shown with no background.

Accessoires voor oplaadbare hoortoestellen

Bernafon biedt verschillende opladers voor oplaadbare hoortoestellen:

1

Standaard oplader.

Laad uw hoortoestellen volledig op terwijl u slaapt met onze robuuste “plug & play” oplader. Dit gestroomlijnde en compacte apparaat kan onopvallend op elk oppervlak worden geplaatst en maakt gebruik van contactloze inductieve oplaadtechnologie voor gebruiksgemak. Plaats uw oplaadbare Bernafon hoortoestellen in de oplaadpoorten en ze zijn binnen 3,5 uur weer volledig opgeladen.

A charger with beige hearing aids.
2

Charger Plus

Reis licht wanneer u onderweg bent met onze draagbare en handige Charger Plus. Dit innovatieve apparaat is ontworpen voor alle oplaadbare Bernafon hoortoestellen en is zowel een oplader als een stevig draagtasje dat uw hoortoestellen beschermt terwijl u onderweg bent. Een ingebouwde powerbank geeft u drie volledige oplaadcyclussen voor twee hoortoestellen zonder dat er een stopcontact nodig is.

An open Charger Plus with beige hearing aids.

Hoortoestel accessoires online kopen

Sommige hoortoestelaccessoires zijn online te koop. Zoals altijd moet u oppassen voor lage prijzen, omdat de kwaliteit dan minder kan zijn. Dit kan leiden tot slechte hoortoestelprestaties en een minder effectieve behandeling van gehoorverlies.

Tips voor het online kopen van accessoires

Controleer of de accessoires geschikt zijn voor uw hoortoestellen of ermee compatibel zijn

  • Controleer of batterijen het juiste nummer hebben, dat aangeeft hoe groot ze zijn
  • Let op de namen van uw oorstukjes:- domes hebben verschillende maten en namen, zoals power domes
  • Koop alleen originele Bernafon accessoires om goede prestaties te garanderen

We raden aan om accessoires voor hoortoestellen te kopen bij een hoorzorgprofessional.

Vind hoortoestel accessoires bij mij in de buurt