Zo gebruikt u uw iPhone of iPad als externe microfoon

Met deze functionaliteit kunt u een iOS-apparaat gebruiken als externe microfoon, zodat u uw apparaat in de buurt van een spreker kunt plaatsen en hun stem naar uw hoortoestellen kunt streamen.

Voordat u begint

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Bernafon App heeft.

Download de Bernafon App voor iOSDownload de Bernafon App voor Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Koppel uw hoortoestellen met uw iPhone.

Zodra u de Bernafon App heeft gedownload, moet u uw hoortoestellen koppelen met uw toestel.

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten
1

Tik op het pictogram Geluid linksonder in het scherm (op de tabbalk) om de geluidsregelaars te openen.

2

Zorg ervoor dat uw hoortoestellen zijn ingesteld op een algemeen luisterprogramma en niet op een streamingapparaat.

3

Tik op het microfoonpictogram om de tekst van de externe microfoon weer te geven.

4

Schakel de externe microfoon in. Tik er nogmaals op om het uit te schakelen.

Opmerking:

De microfoonfunctie op afstand is momenteel alleen beschikbaar voor Apple-apparaten.