Oasisnxt aanpassoftware

Een efficiënte aanpassessie met Oasisnxt

Zeer intuïtief met veel opties om uw aanpassing te personaliseren, Oasisnxt is de aanpassoftware voor hoortoestellen van Bernafon. Of u in een consult zit, programmeert of met een fijnafstelling bezig bent, Oasisnxt biedt de juiste hulpmiddelen voor een gebruiksvriendelijke en eenvoudige aanpassing. Lees meer over het gebruik van Oasisnxt in uw praktijk in onze Topics in Amplification.

Effectieve en uitstekende aanpasfuncties kenmerken de Oasisnxt software.

 • Personalisatietool

  De Personalisatietool beoordeelt de geluidsbeleving van uw cliënt. De antwoorden op de belangrijkste vragen leiden tot directe acties op verschillende besturingselementen in de aanpassoftware. De technologie van Bernafon Alpha kan direct volledig worden benut aangezien het proces van de eerste aanpassing is geoptimaliseerd.

 • Remote Fitting

  Met Bernafon Remote Fitting kunt u uw cliënten op een voor beide partijen geschikte tijd en plaats online ondersteunen.

 • In situ audiometrie

  In situ audiometrie streeft naar een nauwkeurigere eerste aanpassing voor uw cliënt. Met het in situ audiogram worden verschillende aspecten van de aanpassing automatisch meegenomen in de berekening, waaronder de lengte van de slangen, de venting en het restvolume in de gehoorgang.

 • REMfit™

  Bereik meer nauwkeurige aanpassingen en bespaar tijd met REMfit™ (o.a. via MedRX apparatuur). De versterking van de hoortoestellen wordt automatisch aangepast op basis van de metingen in de Oasisnxt software.

 • Transfer Fitting

  Met Transfer Fitting kunt u de instellingen in verschillende modellen, families en technologieniveaus hoortoestellen overbrengen, waardoor u in uw dagelijkse praktijk tijd bespaart.

 • Adaptation Manager

  Adaptation Manager helpt uw cliënten op hun eigen tempo gewend te raken aan hun nieuwe hoortoestellen. Het verhoogt de versterking automatisch op basis van het niveau dat het meest geschikt is voor de cliënt.

Oasis Firmware Updater

Houd de firmware van hoortoestellen van Bernafon hoortoestellen altijd up-to-date. Verbeterde functies, grotere compatibiliteit en nog veel meer dat in een paar klikken geïnstalleerd kan worden.

SoundStudio – Een best practice hulpmiddel voor adviseren, aanpassen en fijnafstellen

Gebruik SoundStudio om de voordelen van een hoortoestel zo goed mogelijk aan uw cliënten te demonstreren. SoundStudio is een 3D-geluidsgenerator die echte omgevingen en alledaagse hoorsituaties in de aanpaskamer simuleert. Lees meer over hoe u SoundStudio in uw dagelijkse praktijk kunt integreren in onze Topics in Amplification..

SoundStudio downloaden

Overzicht releases

Oasisnxt downloaden

Begin hoortoestellen van Bernafon aan te passen met de laatste versie van Oasisnxt.

Oasisnxt downloaden

Nog geen login voor Bernafon?

Neem contact op met uw accountmanager en krijg toegang tot Oasisnxt aanpassoftware, technische publicaties, trainingsvideo's en nog veel meer.

Wilt u meer weten over Oasisnxt?

Bezoek de Download-sectie en bekijk handige instructies, trainingsmodules en korte tutorials.

Heeft u assistentie nodig?

Als u assistentie nodig heeft met uw aanpassoftware, dan staat onze afdeling Fitting Support voor u klaar. Zorg dat u de volgende vragen kunt beantwoorden:

 • Gaat het over Oasisnxt of een vorige versie van Oasis?
 • Welk besturingssysteem gebruikt u en is het servicepack geïnstalleerd?
 • Welke hoortoestellen probeert u aan te passen?
 • Welke programmeerinterface gebruikt u, bv. FittingLINK 3.0, HI-PRO, NOAHlink?

Contact