Rood/blauwe afbeelding van man die trompet speelt naast het MUSIC woordmerk, Bernafon Alpha's Hybrid Technology logo en een geluidsgolf

Bernafon voor professionals

Bernafon introduceert de nieuwe Music Experience met inspiratie in elke noot.

Ontdek de Music Experience

Bernafon Alpha oplaadbaar hoortoestel in de kleur Midnight Blue in de draagbare Charger Plus met het deksel open

Draagbare Charger Plus voor
Alpha miniRITE T R

De Charger Plus is een perfect accessoire om Bernafon Alpha hoortoestellen nog meer aan te prijzen bij uw cliënten. De powerbank biedt 3 volledige oplaadcycli voor twee hoortoestellen. De Charger Plus maakt Alpha hoortoestellen nog aantrekkelijker voor hoortoestelgebruikers met een actieve levensstijl.

Meer over Charger Plus

Man met sterk zijprofiel die Bernafon Alpha oplaadbare hoortoestellen draagt met op de achtergrond een uil en hybride technologie-logo

Bernafon Alpha - het eerste hoortoestel in de branche met Hybrid Technology™

Alpha 9|7|5 is verkrijgbaar in de miniRITE T en oplaadbare miniRITE T R uitvoeringen en is voorzien van de meest geavanceerde technologie van Bernafon om aan de individuele behoeften en voorkeuren van uw cliënten te voldoen.

Hoortoesteloverzicht

Bernafon Hybrid Technology logo in rood aan de linkerkant, blauw aan de rechterkant, paars in het midden en rode en blauwe lijnen rondom.

Ontdek Hybrid Technology™ van Bernafon

Net als bij een hybride auto voegt Hybrid Technology™ twee signaalbewerkingsmethoden samen tot één hybride systeem. Omdat twee beter zijn dan één, kan het onafhankelijk of gezamenlijk handelen om de juiste balans te vinden in talloze luistersituaties.

Ga hybride

Scherm van de Aanpasassistent in Oasisnxt aanpassoftware van Bernafon

Nieuw in Oasisnxt aanpassoftware

De fijnafstelling van Bernafon Alpha hoortoestellen wordt eenvoudiger dankzij de nieuwe Aanpasassistent. In Remote Fitting, is nu ook in-situ audiometrie beschikbaar.

Download nieuwste Oasisnxt

Leox Super Power | Ultra Power

Leox is het krachtigste True Environment Processing™ hoortoestel van Bernafon. Het is geschikt voor uw cliënten met ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen. Leox is qua versterking en MPO één van de krachtigste toestellen in de huidige markt. Ook bevat het de meest geavanceerde hedendaagse technologieën.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Krijg toegang tot meer informatie

Een Bernafon login voor professionals biedt veel voordelen, inclusief de mogelijkheid de Oasisnxt aanpassoftware te downloaden, toegang tot onze pagina met training en ondersteuning, uitvoerige productinformatie over uw beroepspraktijk en toegang tot onze nieuwe webshop. Neem contact op met uw Bernafon accountmanager voor een gebruikerslogin.