Bernafon voor professionals

 

Viron voor zeer uiteenlopende behoeften

Viron is nu beschikbaar in alle Bernafon technologieniveaus om te voldoen aan de persoonlijke behoeften en voorkeuren van uw cliënten.

Overzicht hoortoestellen

 

Ontdek de eerste True Environment Processing™ hoortoestellen in de branche

Vanuit de filosofie van Bernafon om een zo natuurgetrouw geluid te leveren als mogelijk is, ervaren hoortoestelgebruikers geluid dat nog dichter bij de werkelijkheid ligt. De ultrasnelle detectie en verwerking van geluid biedt cliënten in real-time een nauwkeuriger beeld van de omgeving.

Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid.

Viron is een True Environment Processing™ hoortoestel waarmee geluiden natuurlijker en werkelijker klinken voor uw cliënten. De hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende achter-het-oor-modellen inclusief de Li-ion oplaadbare miniRITE T R. Viron is voorzien van de laatste Bernafon DECS™ technologie.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron. Bewezen en getest met ervaren muzikanten.

Nieuw klinisch onderzoek toont de effectiviteit van Viron in live muziekomgevingen. Muzikanten met aangepaste Viron hoortoestellen geven aan een hogere waargenomen geluidskwaliteit te hebben en een voorkeur voor hun muziekprogramma bij het spelen van muziek.

Lees het onderzoek

Voordelen van de Viron oplaadbare miniRITE T R met Li-ion

Met de Viron miniRITE T R hoeven uw cliënten niet meer te denken aan het tijdig vervangen van batterijen of het meenemen van een setje reservebatterijen. Met slechts drie uur laadtijd heeft u voldoende stroom voor een hele dag gebruik, inclusief streamen en telefoneren.

Alles over oplaadbaarheid

Leox voor kinderaanpassingen

Leox hoortoestellen zijn geschikt voor volwassenen én voor baby's, peuters en tieners. Lees onze Topics in Amplification over Leox voor kinderen en jongvolwassenen en zie hoe deze complete oplossing in hun veranderende behoeften voorziet.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox is het krachtigste True Environment Processing™ hoortoestel van Bernafon. Het is geschikt voor uw cliënten met ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen. Leox is qua versterking en MPO één van de krachtigste toestellen in de huidige markt. Ook bevat het de meest geavanceerde hedendaagse technologieën.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Echte geluiden in real-time

True Environment Processing™ hoortoestellen van Bernafon leveren een zo natuurlijk mogelijk geluid. De supersnelle detectie en verwerking van geluid met DECS™ technologie van Bernaforn biedt gebruikers meer nauwkeurige informatie over de omgeving in real-time. Hierdoor kan de luisteraar focussen op wat voor hem het belangrijkste is, terwijl het geluidsbeeld natuurlijk blijft.

Meer over DECS™

Krijg toegang tot meer informatie

Een Bernafon login voor professionals biedt veel voordelen, inclusief de mogelijkheid de Oasisnxt aanpassoftware te downloaden, toegang tot onze pagina met training en ondersteuning en uitvoerige productinformatie over uw beroepspraktijk.

Login aanvragen