" "
1920x680_be_alpha_xt_hybrid_rings_right

Upgrade de levens van uw cliënten met Alpha

Biedt uw cliënten een beter gehoor1 met de Upgrade campagne. Geef daarnaast tegelijk uw zaak een boost. We hebben een compleet stap-voor-stap marketing pakket in elkaar gezet om het zo makkelijk mogelijk te maken. Bestel het pakket vandaag.

Neem contact op met uw accountmanager

960x600_be_alpha_difference

Laat ze het Alpha verschil horen

Recente onderzoeksdata laat zien dat hoortoestelgebruikers met oudere technologie minder tevreden zijn met hun hoortoestellen.In een klinisch onderzoek naar de prestaties van het hoortoestel gaf 74% van de gebruikers aan dat ze Alpha verkozen boven hun vorige Bernafon hoortoestel.1 Alpha biedt bovendien een 20% verbetering in spraakverstaan in lawaai.3

Hoortoesteloverzicht

Bernafon Alpha hoortoestelgebruikers (man en vrouw) staan naast elkaar en kijken in de verte, zijn arm om haar heen

Bernafon Alpha testimonial

Hoortoestelgebruikers vertellen over hun ervaringen met Bernafon Alpha. Lees hoe Jean Marc en Rita Nigg de wereld rondreizen in hun stacaravan. Of bekijk de hoortoestel testimonial video van Frits. De hobby-tennisser uit Nederland vertelt waarom Bernafon Alpha voor hem de juiste keuze was.

Alpha testimonials

Bernafon Alpha oplaadbaar hoortoestel in de kleur Midnight Blue in de draagbare Charger Plus met het deksel open

Draagbare Charger Plus

De Charger Plus is een perfecte accessoire om Bernafon Alpha XT en Bernafon Alpha verder mee te promoten bij uw cliënten. De powerbank levert 3 volledige stroomcyclussen van twee hoortoestellen De Charger Plus maakt Bernafon's premium hoortoestellen nog aantrekkelijker voor gebruikers met een actieve levensstijl.

Meer over de Charger Plus

Nieuw in de Oasisnxt aanpassoftware

De ‘onthoud volume-instelling’ bewaart en onthoudt de voorkeursinstellingen van de cliënt voor hun hoortoestelprogramma’s. In plaats van dat de cliënt handmatig het volume moet aanpassen elke keer dat ze de hoortoestellen aanzetten of van programma wisselen, gaan de hoortoestellen automatisch terug naar de voorkeursinstellingen. De data van deze functie levert ook waardevolle inzichten op in het voorkeursvolume van de gebruiker in Data Logging.

Download de nieuwste versie van Oasisnxt

Illustratie van een slot

Krijg toegang tot meer informatie

Een Bernafon login voor professionals biedt veel voordelen, inclusief de mogelijkheid de Oasisnxt aanpassoftware te downloaden, toegang tot onze pagina met training en ondersteuning, uitvoerige productinformatie over uw beroepspraktijk en toegang tot onze nieuwe webshop. Neem contact op met uw Bernafon accountmanager voor een gebruikerslogin.

Verzoek login

1 Voorkeur gebaseerd op een productenquête en SSQ12-C over de voorkeur voor Bernafon Alpha 9 van 19 Bernafon Viron 9 MNR T gebruikers uit een onderzoek in november 2020 (n=19, gemiddelde leeftijd = 68, PTA = 44 dB HL).

2 Internationaal EuroTrak onderzoek over hoortoestelgebruik uitgegeven door EHIMA survey (https://www.ehima.com/surveys/) & interne enquête over hoortoestelgebruikers in 2025.

3 Speech Reception Threshold (GOSA) gemeten in een klinisch onderzoek uitgevoerd in november 2020 met Viron 9 en Alpha 9 MNR T toestellen (n=19, gemiddelde leeftijd, PTA=44 dB HL). 1.1 dB op een GOSA test correspondeert tot ongeveer 20% verbetering in spraakverstaan.

Resultaten zijn significant tenzij anders vermeld.