Richtlijnen Bernafon m.b.t. coronavirus

Bij Bernafon ondersteunen we de gezondheidsautoriteiten volledig bij het beperken van de verspreiding van het coronavirus en volgen we de richtlijnen van de overheid. Om onze klanten, hoortoestelgebruikers, bezoekers en medewerkers te helpen beschermen, heeft ons moederbedrijf Demant een reeks richtlijnen opgesteld die regelmatig zullen worden bijgewerkt.
Lees onze richtlijnen

Ontdek de spontaniteit

Leox Super Power | Ultra Power

Leox is Bernafon's krachtigste true Evironment Processing™ hoortoestelfamilie. Het is geschikt voor cliënten met ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen. Leox beschikt over één van de hoogste versterking en MPO in de huidige markt. Ook bevat het de meest geavanceerde hedendaagse technologieën.

Leox 7|3

Natuurlijk geluid in real-time

True Environment Processing™ hoortoestellen van Bernafon benaderen het natuurlijke geluid zo dicht mogelijk. De supersnelle geluidsdetectie en -verwerking met DECS™ technologie, stimuleert eindgebruikers met meer precieze informatie over de omgeving in real-time. Hierdoor kan de luisteraar zich focussen op wat belangrijk is voor hem, terwijl het geluidsbeeld natuurlijk blijft.

Meer over DECS™

Bernafon is leider in technologie en stijl

Viron is Bernafon's premium True Environment Processing™ hoortoestelfamilie. Het zorgt ervoor dat iedere situatie voor de eindgebruiker natuurlijker en echter klinkt. De hoortoestellen zijn beschikbaar in verschillende achter-het-oor modellen en beschikken over de meest recente DECS™ technologie.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/iulILtDmxIc" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron miniRITE T R
met oplaadbare Li-ion

Met Viron miniRITE T R kunnen uw klanten simpelweg vergeten om de batterijen te vervangen of extra batterijen mee te nemen. Slechts drie uur opladen zorgt voor een volledige stroomvoorziening, inclusief streamen en telefoongesprekken. Viron miniRITE T R is het eerste hoortoestel van Bernafon dat is uitgerust met een oplaadbare lithium-ion batterij.

De Product Tool:
Een snel en makkelijk overzicht van alle Bernafon producten

Oasisnxt Fitting Software

Er is een nieuwe versie beschikbaar:
Oasisnxt 2019.2

Alles over Oasis

Krijg toegang tot meer informatie

Er zijn veel voordelen voor een Bernafon login voor professionals. U heeft zo alleen toegang tot de laatste aanpassoftware en productinformatie.

Verzoek login