" "

Bernafon voor professionals

Ontdek de nieuwe Bernafon Alpha XT hoortoestellen met een hoger niveau Hybrid Technology™.

Hoortoesteloverzicht

Hybrid Technology logo of Bernafon Alpha XT hearing aids surrounded by red and blue circular lines on dark background

Hybrid Technology™ naar een hoger niveau gebracht

Met de introductie van Alpha XT breidt Bernafon Hybrid Technology™ uit met Hybrid Sound Care™. De hybride functie beschermt tegen wind- en contactlawaai. Met een plaats aan het begin van de geluidsverwerking, levert het een helderder signaal naar de andere functies van Hybrid Technology™ voor het beste geluid zonder compromissen.

Ga hybride

Een vrouw speelt viool terwijl ze geniet van de muziekbeleving van Bernafon Alpha hoortoestellen

Inspiratie in elke noot

Bernafon Alpha XT en Alpha hoortoestellen zijn voorzien van het Music Experience programma met een superieure geluidskwaliteit voor een uitgebalanceerd muziekgenot. Testresultaten tonen de uitstekende prestaties van Music Experience bij musici aan. Ook vindt u hier handige fijnafstellingstips om het programma aan te passen aan de behoeften van uw cliënten.

Ontdek Music Experience

Bernafon Alpha hoortoestelgebruikers (man en vrouw) staan naast elkaar en kijken in de verte, zijn arm om haar heen

Bernafon Alpha testimonial

Hoortoestelgebruikers vertellen over hun ervaringen met Bernafon Alpha. Lees hoe Jean Marc en Rita Nigg de wereld rondreizen in hun stacaravan. Of bekijk de hoortoestel testimonial video van Frits. De hobby-tennisser uit Nederland vertelt waarom Bernafon Alpha voor hem de juiste keuze was.

Alpha testimonials

Bernafon Alpha oplaadbaar hoortoestel in de kleur Midnight Blue in de draagbare Charger Plus met het deksel open

Draagbare Charger Plus

De Charger Plus is een perfecte accessoire om Bernafon Alpha XT en Bernafon Alpha verder mee te promoten bij uw cliënten. De powerbank levert 3 volledige stroomcyclussen van twee hoortoestellen De Charger Plus maakt Bernafon's premium hoortoestellen nog aantrekkelijker voor gebruikers met een actieve levensstijl.

Meer over de Charger Plus

Nieuw in de Oasisnxt aanpassoftware

Conversation Data houdt de geluidsomgeving en het niveau van participatie van de gebruiker in de gaten. Die data geeft waardevolle input voor de ondersteuning bij de gehoorreis van de gebruiker.

Download de nieuwste versie van Oasisnxt

Bernafon marketingprogramma

Wij helpen u interesse te wekken voor Bernafon hooroplossingen. Of het nu gaat om lead-generatie templates, aanpasbare brochures, video's of winkeldecoratie, krijg de ondersteuning die u helpt meer cliënten te werven - en uw praktijk te laten groeien.

Lees meer over het Bernafon marketingprogramma

Illustratie van een slot

Krijg toegang tot meer informatie

Een Bernafon login voor professionals biedt veel voordelen, inclusief de mogelijkheid de Oasisnxt aanpassoftware te downloaden, toegang tot onze pagina met training en ondersteuning, uitvoerige productinformatie over uw beroepspraktijk en toegang tot onze nieuwe webshop. Neem contact op met uw Bernafon accountmanager voor een gebruikerslogin.

Verzoek login