Het nieuwe dynamische horen

Ontdek en vergelijk de nieuwste Zerena producten met innovatieve DECS™ technologie

 • miniRITE

  Zerena 9|7|5 miniRITE is een klein, stijlvol en modern receiver-in-the-ear hoortoestel geschikt voor mild tot zwaar gehoorverlies. De miniRITE wordt geleverd met het miniFit thin tube-systeem, speakers met verschillende aanpasbereiken en een breed scala aan domes en custom domes.

 • miniRITE T

  Zerena 9|7|5 miniRITE T is een klein, stijlvol en modern receiver-in-the-ear hoortoestel geschikt voor mild tot zwaar gehoorverlies met telecoil en en dubbele druktoest. De miniRITE T wordt geleverd met het miniFit thin tube-systeem, speakers met verschillende aanpasbereiken en een breed scala aan domes en custom domes.

 • BTE 105

  Zerena 9|7|5 BTE 105 is het sterkste, meest geavanceerde hoortoestel van Bernafon voor gebruikers met mild tot zwaar gehoorverlies. Zerena BTE 105 is verkrijgbaar met een toonbocht en is compatibel met het miniFit thin tube-systeem voor gebruik met een groot aantal domes en custom molds.

 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Goud
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamic Directionality

  Dynamic Noise Reduction
  2 instellingen

  4 instellingen
  Dynamic Amplification Control™  
  Spraak in lawaai

  Comfort in lawaai
  6 instellingen

  4 instellingen
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Zilver
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamic Directionality

  Dynamic Noise Reduction
  1 instellingen

  4 instellingen
  Dynamic Amplification Control™  
  Spraak in lawaai

  Comfort in lawaai
  4 instellingen

  2 instellingen
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


 • DECS™ (Dynamic Environment Control System™) Brons
  Dynamic Noise Management™  
  Dynamic Directionality

  Dynamic Noise Reduction
  1 instelling

  3 instellingen
  Dynamic Amplification Control™  
  Spraak in lawaai

  Comfort in lawaai
  2 instellingen

  _
  Dynamic Speech Processing™  
  ChannelFree™

  Speech Cue Priority™


Ontdek en vergelijk onze producten

 • Betaalbare hooroplossingen met bewezen technologie


  Met technologieniveau 1 treedt u binnen in de wereld van kwalitatief hoogwaardige hoortoestellen. Ze bieden een natuurlijke geluidsbeleving en spraakverstaan in omgevingen met weinig fluctuerende achtergrondgeluiden.

  Zonder afbreuk te doen aan spraakverstaan kan  enige reductie van ergerlijk zachte en harde achtergrondgeluiden worden uitgevoerd. Programma-opties om te voorzien in luistervoorkeuren en leefstijl zijn inbegrepen. De perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteitstechnologie voor een betaalbare prijs. 

 • Geen compromis in communicatie en connectiviteit


  De beste mix van beter horen, draadloze connectiviteit en waar voor uw geld is te vinden in technologieniveau 3 hoortoestellen. Natuurlijke geluidsbeleving en spraakverstaan in uitdagende luistersituaties met veranderlijk achtergrondgeluid heeft de prioriteit.

  Deze toestellen beschikken over een ingebouwde krachtige reductie van ergerlijk achtergrondgeluid zonder daarbij afbreuk te doen aan spraakverstaan. Eenvoudig communiceren via draadoze connectiviteit met een breed scala aan apparaten zoals mobiele telefoons en televisies is mogelijk. De perfecte keuze voor kostenbewuste consumenten die geen compromissen willen in communicatie en connectiviteit.

 • Uitgebreid comfort


  Geavanceerde hoortoesteltechnologie in technologieniveau 5 maken het verschil. Natuurlijk geluiden verbeterd spraakverstaan in vele luistersituaties maken gesprekken comfortabeler en minder vermoeiend.

  Dankzij geavanceerde dynamische ruisreductiesystemen worden stoorgeluiden effectief en efficient gedempt. In het bijzonder worden snelle plotselinge impulsgeluiden gedempt (denk aan bestekgekletter of een dichtslaande deur). Draadloze connectiviteit maakt het mogelijk dat hoortoestellen in verbinding kunnen staan met bijvoorbeeld een mobiele telefoon, GPS systeem, TV, mp3-speler, etc. De perfecte keuze voor mensen die makkelijker en comfortabeler willen luisteren.

 • High-end hoortoestellen laten weinig te wensen over


  Geavanceerde features in technologieniveau 7 leveren indrukwekkende geluidskwaliteit in alle luistersituaties. Alle soorten geluid, variërend van spraak tot omgevingsgeluiden en muziek, worden natuurlijk en accuraat versterkt met de focus op spraakverstaan in veranderende lawaaiige omgevingen.

  Hoge tonen zoals in medeklinkers in spraak of het fluiten van vogels worden natuurlijker weergegeven. Hoogfrequente informatie in kinderstemmen wordt beter verstaan. Ongewenste luide en zachte achtergrondgeluiden, inclusief storend windgeruis, worden sterk gereduceerd. Er zijn veel fijnafstellingsmogelijkheden net als de mogelijkheden voor draadloze connectiviteit. De perfecte keuze voor mensen die hoortoestellen willen die makkelijk te bedienen zijn, vol met krachtige features en een hoge mate van luistercomfort bieden.

 • Premium hoortoestellen voor de meest veeleisende cliënten


  Technologieniveau 9 hoortoestellen bieden een enorme stap van adaptieve naar dynamische signaalbewerking. State-of-the-art hoortoesteltechnologie inclusief dynamische features en functionaliteiten voldoen aan de behoeften en voorkeuren in de meest uitdagende luistersituaties. Bernafons gepatenteerde DECS technologie, is gebaseerd op een continue analyse van de omgeving, waardoor het toestel vloeiend reageert op actieve en snel veranderende omgevingen.

  De luisterervaring is gemaximaliseerd wanneer naar live muziek wordt geluisterd of de bioscoop wordt bezocht. Met grenzeloze draadloze connectiviteit en het grootste aantal persoonlijke opties, bieden deze toestellen voor ieder wat wils - voor muzikanten tot mensen uit het bedrijfsleven, voor jou en voor mij. De perfecte keuze voor actieve mensen die op zoek zijn naar significante voordelen van hoortoesteltechnologie van vandaag de dag.

Ontdek de nieuwe dynamiek van horen

Door de geweldige DECS technologie hebben dynamische feautures een enorme stap vooruit geboekt

[iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/-Nj0mqXF6ts" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]12

Oasisnxt aanpassoftware

Een nieuwe update is uitgekomen
Oasisnxt 2018.2

Alles over Oasis

Krijg toegang tot meer informatie

Er zijn veel voordelen voor een Bernafon login voor professionals. U heeft zo alleen toegang tot de laatste aanpassoftware en productinformatie.

Verzoek login

Werk effectiever  

 BeFlex is een nieuw aanpas- en begeleidingsconcept dat een potentiële revolutie kan betekenen voor uw dagelijkse werk. 

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/NMvvbrYUkh4" frameborder="0" allowfullscreen][/iframe]