Bernafon voor professionals

 
Man met sterk zijprofiel die Bernafon Alpha oplaadbare hoortoestellen draagt met op de achtergrond een uil en hybride technologie-logo

Bernafon Alpha - het eerste hoortoestel in de branche met Hybrid Technology™

Alpha 9|7|5 is beschikbaar in de oplaadbare miniRITE T R stijl en wordt geleverd met de meest geavanceerde technologie van Bernafon om aan de individuele behoeften en voorkeuren van uw klanten te voldoen.

Hoortoesteloverzicht

Bernafon Hybrid Technology logo in rood aan de linkerkant, blauw aan de rechterkant, paars in het midden en rode en blauwe lijnen rondom.

Ontdek Hybrid Technology™ van Bernafon

Net als bij een hybride auto voegt Hybrid Technology™ twee signaalbewerkingsmethoden samen tot één hybride systeem. Omdat twee beter zijn dan één, kan het onafhankelijk of gezamenlijk handelen om de juiste balans te vinden in talloze luistersituaties.

Ga hybride

Viron. Nog dichter bij de werkelijkheid.

Viron is een True Environment Processing™ hoortoestel dat luistersituaties natuurlijker en realistischer laat klinken voor uw cliënten. De hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende achter-het-oor uitvoeringen, waaronder de Li-ion oplaadbare miniRITE T R. Viron wordt geleverd met Bernafon DECS™ technologie.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/vqjLqZ7Ohkg?autoplay" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Viron. Bewezen en getest met ervaren muzikanten.

Klinisch onderzoek toont de effectiviteit van Viron in live muziekomgevingen. Muzikanten met aangepaste Viron hoortoestellen geven aan een hogere waargenomen geluidskwaliteit te hebben en een voorkeur voor hun muziekprogramma bij het spelen van muziek.

Lees het onderzoek

Populaire Li-ion oplaadbare miniRITE T R

Met de Viron miniRITE T R hoeven uw cliënten niet meer te denken aan het tijdig vervangen van batterijen of het meenemen van een setje reservebatterijen. Met slechts drie uur laadtijd heeft u voldoende stroom voor een hele dag gebruik, inclusief streamen en telefoneren.

Alles over oplaadbaarheid

Leox voor kinderaanpassingen

Leox hoortoestellen zijn geschikt voor volwassenen én voor baby's, peuters en tieners. Lees onze Topics in Amplification over Leox voor kinderen en jongvolwassenen en zie hoe deze complete oplossing in hun veranderende behoeften voorziet.

Leox Super Power | Ultra Power

Leox is het krachtigste True Environment Processing™ hoortoestel van Bernafon. Het is geschikt voor uw cliënten met ernstige tot zeer ernstige gehoorverliezen. Leox is qua versterking en MPO één van de krachtigste toestellen in de huidige markt. Ook bevat het de meest geavanceerde hedendaagse technologieën.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/pLqEMnO4AHg?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Krijg toegang tot meer informatie

Een Bernafon login voor professionals biedt veel voordelen, inclusief de mogelijkheid de Oasisnxt aanpassoftware te downloaden, toegang tot onze pagina met training en ondersteuning, uitvoerige productinformatie over uw beroepspraktijk en toegang tot onze nieuwe webshop. Neem contact op met uw Bernafon accountmanager voor een gebruikerslogin.