" "

Bernafon voor professionals

Ontdek de nieuwe lijn op maat gemaakte hoortoestellen als aanvulling op de Bernafon Alpha stijl portfolio.

Hoortoesteloverzicht

Bernafon Hybrid Technology logo in rood aan de linkerkant, blauw aan de rechterkant, paars in het midden en rode en blauwe lijnen rondom.

Ontdek Hybrid Technology™ van Bernafon

Net als bij een hybride auto voegt Hybrid Technology™ twee signaalbewerkingsmethoden samen tot één hybride systeem. Omdat twee beter zijn dan één, kan het onafhankelijk of gezamenlijk handelen om de juiste balans te vinden in talloze luistersituaties. Kijk hoe Alpha gebruikers de prestaties van Hybrid Technology™ in verschillende luistersituaties beoordelen.

Ga hybride

Een vrouw speelt viool terwijl ze geniet van de muziekbeleving van Bernafon Alpha hoortoestellen

Inspiratie in elke noot

Bernafon Alpha hoortoestellen zijn voorzien van het Music Experience programma met een superieure geluidskwaliteit voor een uitgebalanceerd muziekgenot. Testresultaten tonen de uitstekende prestaties van Music Experience bij musici aan. Ook vindt u hier handige fijnafstellingstips om het programma aan te passen aan de behoeften van uw cliënten.

Ontdek Music Experience

Bernafon Alpha hoortoestelgebruikers (man en vrouw) staan naast elkaar en kijken in de verte, zijn arm om haar heen

Bernafon Alpha testimonial

Hoortoestelgebruikers vertellen over hun ervaringen met Bernafon Alpha. Lees hoe Jean Marc en Rita Nigg de wereld rondreizen in hun stacaravan. Of bekijk de hoortoestel testimonial video van Frits. De hobby-tennisser uit Nederland vertelt waarom Bernafon Alpha voor hem de juiste keuze was.

Alpha testimonials

Bernafon Alpha oplaadbaar hoortoestel in de kleur Midnight Blue in de draagbare Charger Plus met het deksel open

Draagbare Charger Plus voor
Alpha miniRITE T R

De Charger Plus is een perfect accessoire om Bernafon Alpha hoortoestellen nog meer aan te prijzen bij uw cliënten. De powerbank biedt 3 volledige oplaadcycli voor twee hoortoestellen. De Charger Plus maakt Alpha hoortoestellen nog aantrekkelijker voor hoortoestelgebruikers met een actieve levensstijl.

Meer over Charger Plus

Scherm van de Aanpasassistent in Oasisnxt aanpassoftware van Bernafon

Nieuw in de Oasisnxtaanpassoftware

Extra meetniveaus in REMfit™ en de mogelijkheid om targets over te brengen naar IMC2-compatibele REM-systemen verbeteren de algemene aanpaservaring voor de cliënt.

Download de nieuwste versie van Oasisnxt

Bernafon marketingprogramma

Wij helpen u interesse te wekken voor Bernafon hooroplossingen. Of het nu gaat om lead-generatie templates, aanpasbare brochures, video's of winkeldecoratie, krijg de ondersteuning die u helpt meer cliënten te werven - en uw praktijk te laten groeien.

Lees meer over het Bernafon marketingprogramma

Illustratie van een slot

Krijg toegang tot meer informatie

Een Bernafon login voor professionals biedt veel voordelen, inclusief de mogelijkheid de Oasisnxt aanpassoftware te downloaden, toegang tot onze pagina met training en ondersteuning, uitvoerige productinformatie over uw beroepspraktijk en toegang tot onze nieuwe webshop. Neem contact op met uw Bernafon accountmanager voor een gebruikerslogin.

Verzoek login