" "
Een portret van Jean-François Bérard, Bernafon hoortoestelgebruiker en chefkok in Marseille in Frankrijk

Bernafon Testimonials

Jean-François Bérard,
chefkok in La Cadière-d’Azur in Frankrijk

Een ingredient voor succes

Jean-François Bérard is eigenaar en chefkok bij een trendy Michelin restaurant aan de Franse Riviera. Hoewel bij het succesvol laten werken van een keuken het nodig is om een zorgvuldige balans te hebben van ervaring en creativiteit, is er ook sterke communicatie en organisatorisch talent nodig. Als kind heeft Jean-François 80% van zijn gehoorcapaciteiten verloren, maar hij is altijd vastberaden geweest om dit niet een probleem te laten zijn. En nu, met marktleidende technologie, geven zijn Bernafon hoortoestellen hem optimaal spraakverstaan in lawaaierige omgevingen zodat hij zijn taken met zelfvertrouwen, gemak en flair kan uitvoeren.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/6R4mZBK0aF4?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
Een portret van Jean-François Bérard, Bernafon hoortoestelgebruiker en chefkok in Marseille in Frankrijk
Real-time versterking en optimaal spraakverstaan in rust en lawaai met Bernafon hoortoestellen

Real-time versterking in snel veranderende omgevingen

De nieuwste generatie Bernafon hoortoestellen, die is ingebouwd op een opmerkelijk krachtige microchip, gebruikt een combinatie van systemen die tegelijkertijd de huidige geluidsomgeving analyseert en zich er bij aanpast. Het resultaat is real-time versterking en optimaal spraakverstaan in rust en in lawaai. 

Meer over hoortoestellen

Bernafon hoortoestel gebruiker, chefkok Jean-François Bérard die profiteert van Bluetooth® Low Energy technology met Bernafon hoortoestellen.

Draadloze connectiviteit

Met dank aan de nieuwste Bluetooth® Low Energy technologie kunnen Bernafon hoortoestellen worden gebruikt als stereo hoofdtelefoons om het geluid op te kunnen vangen van uw telefoon, tv en andere audiobronnen en om deze met een aantal drukken op de smartphone naar uw oren te sturen.

Bernafon hooroplossingen

Andere testimonials

 • Dietmar Ludewig

  Natuur is een inspiratiebron

  Dietmar Ludewig, zelfstandig ambachtsman in Bern, Zwitserland

 • John Guttink

  Een uitzicht van bovenaf

  John Gutting, piloot in Rotterdam, Nederland

 • Beeld van Virginie Delalande

  We zijn allemaal rijk in onze verschillen

  Virginie Delalande, advocaat, coach en motivational speaker in Frankrijk

 • Alan Robinson

  De gemeenschap is
  voor mij belangrijk

  Alan Robinson, gemeenteraadslid in Adlington, Engeland