Glimlachende en ontspannen vrouw kijkt naar haar smartphone

Bernafon Remote Fitting

Bezoek uw hoorzorgprofessional online via uw telefoon of tablet

Met de Bernafon EasyControl Connect app kunt u online met uw hoorzorgprofessional afspreken vanuit uw huis of een andere locatie naar keuze.

• Çevrimiçi danışmanlık hizmetiyle işitme uzmanından evde işitme hizmeti alabilme imkanını temsil eden, beyaz arka planda kırmızı ev çizimi

Blijf thuis voor uw vervolgafspraken en counseling met uw hoorzorgprofessional.

• Illustratie van drie volumeknoppen voor het aanpassen van hoortoestellen op afstand

Laat uw hoortoestellen op afstand bijstellen.

• Rode illustratie van een klok met een vinkje in de hoek op een witte achtergrond toont het testen van nieuwe hoortoestelinstellingen in real time

Test uw nieuwe hoortoestelinstellingen in real-time.

• Rode illustratie van een auto met een zware diagonale lijn erop toont de voordelen van het niet reizen naar audiciens, maar van online aanpassessies

Bespaar tijd en geld door niet naar uw hoorzorgprofessional te hoeven reizen.

Zie hoe Bernafon Remote Fitting werkt

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/HsBPEH6T13Q?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Een makkelijke manier om contact te houden

Neem deel aan de afspraak met uw hoorzorgprofessional via de Bernafon EasyControl Connect app. U kunt beiden profiteren van de voordelen van de Remote Fitting functionaliteit:

• Rode illustratie van een achter het oor hoortoestel

Hoortoestelfijnafstelling

Uw hoorzorgprofessional kan online in real-time uw hoortoestellen fijnafstellen.

• Illustratie van een smartphone video gesprek

Videobellen

U kunt één-op-één videobellen met uw hoorzorgprofessional.

• Illustratie van smartphone die een oproep ontvangt

Telefoneren

Indien gewenst kunt u ook zonder camera in gesprek met uw hoorzorgprofessional.

• Illustratie van een chatbox

Chatbox

Gebruik de chatbox om korte berichten uit te wisselen met uw hoorzorgprofessional.

Starten met Bernafon Remote Fitting

Download de Bernafon EasyControl Connect app en u bent slechts enkele stappen verwijderd van uw eerste Remote Fitting afspraak met uw hoorzorgprofessional.

• Smartphone met de opties om een account aan te maken en in te loggen van de Bernafon app voor hoortoestellen

Stap 1: Creëer een account en log in.

• Stap 2: Maak verbinding met uw Bernafon hoortoestellen

• Smartphone met de opties om een account aan te maken en in te loggen van de Bernafon app voor hoortoestellen

Stap 3: Maak verbinding met uw hoorzorgprofessional

Blonde vrouw houdt haar telefoon vast met het Bernafon app startscherm

Download de Bernafon EasyControl Connect app

De Bernafon EasyControl Connect app kan worden gebruikt met iPhone®, iPad®, Android™.

Bekijk alle compatibele apparaten

Download hier

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Heeft u ondersteuning nodig bij de voorbereiding op uw eerste Remote Fitting afspraak?

Krijg ondersteuning bij de voorbereiding op uw afspraak, bekijk de troubleshooting-tips en lees de veelgestelde vragen. U kunt ook de gebruiksaanwijzing downloaden.

Voorbereiding en configuratie

Uw afspraak starten

Troubleshooting

Veelgestelde vragen (FAQs)

Hoorzorg professional toont cliënt verschillende manieren om een smartphone te gebruiken om verbinding te maken met hoortoestellen tijdens een counseling sessie

Indien u de informatie waar u naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact op met uw hoorzorgprofessional.