Bernafon Remote Fitting

Bezoek uw hoorzorgprofessional online via uw telefoon of tablet

Met de Bernafon EasyControl Connect app kunt u online met uw hoorzorgprofessional afspreken vanuit uw huis of een andere locatie naar keuze.

• Blijf thuis voor uw vervolgafspraken en counseling met uw hoorzorgprofessional.

• Laat uw hoortoestellen op afstand bijstellen.

• Test uw nieuwe hoortoestelinstellingen in real-time.

• Bespaar tijd en geld door niet naar uw hoorzorgprofessional te hoeven reizen.

Een makkelijke manier om contact te houden

Neem deel aan de afspraak met uw hoorzorgprofessional via de Bernafon EasyControl Connect app. U kunt beiden profiteren van de voordelen van de Remote Fitting functionaliteit:

• Hoortoestelfijnafstelling

Uw hoorzorgprofessional kan online in real-time uw hoortoestellen fijnafstellen.

• Videobellen

U kunt één-op-één videobellen met uw hoorzorgprofessional.

• Telefoneren

Indien gewenst kunt u ook zonder camera in gesprek met uw hoorzorgprofessional.

• Chatbox

Gebruik de chatbox om korte berichten uit te wisselen met uw hoorzorgprofessional.

Starten met Bernafon Remote Fitting

Download de Bernafon EasyControl Connect app en u bent slechts enkele stappen verwijderd van uw eerste Remote Fitting afspraak met uw hoorzorgprofessional.

• Stap 1: Creëer een account en log in.

• Stap 2: Maak verbinding met uw Bernafon hoortoestellen

• Stap 3: Maak verbinding met uw hoorzorgprofessional

bf_art_easycontrol_connect_customer_at_home_back_landscape2_rgb_960x600

Download de Bernafon EasyControl Connect app

De Bernafon EasyControl Connect app kan worden gebruikt met iPhone®, iPad®, Android™.

Bekijk alle compatibele apparaten

Download hier

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Heeft u ondersteuning nodig bij de voorbereiding op uw eerste Remote Fitting afspraak?

Krijg ondersteuning bij de voorbereiding op uw afspraak, bekijk de troubleshooting-tips en lees de veelgestelde vragen. U kunt ook de gebruiksaanwijzing downloaden.

Voorbereiding en configuratie

Uw afspraak starten

Troubleshooting

Veelgestelde vragen (FAQs)

Indien u de informatie waar u naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact op met uw hoorzorgprofessional.