Bernafon Remote Fitting

Bezoek uw hoorzorgprofessional online via uw telefoon of tablet

Met de Bernafon EasyControl Connect app kunt u online met uw hoorzorgprofessional afspreken vanuit uw huis of een andere locatie naar keuze.

• Blijf thuis voor uw vervolgafspraken en counseling met uw hoorzorgprofessional.

• Laat uw hoortoestellen op afstand bijstellen.

• Test uw nieuwe hoortoestelinstellingen in real-time.

• Bespaar tijd en geld door niet naar uw hoorzorgprofessional te hoeven reizen.

Zie hoe Bernafon Remote Fitting werkt

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/HsBPEH6T13Q?autoplay=1" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

Een makkelijke manier om contact te houden

Neem deel aan de afspraak met uw hoorzorgprofessional via de Bernafon EasyControl Connect app. U kunt beiden profiteren van de voordelen van de Remote Fitting functionaliteit:

• Hoortoestelfijnafstelling

Uw hoorzorgprofessional kan online in real-time uw hoortoestellen fijnafstellen.

• Videobellen

U kunt één-op-één videobellen met uw hoorzorgprofessional.

• Telefoneren

Indien gewenst kunt u ook zonder camera in gesprek met uw hoorzorgprofessional.

• Chatbox

Gebruik de chatbox om korte berichten uit te wisselen met uw hoorzorgprofessional.

Starten met Bernafon Remote Fitting

Download de Bernafon EasyControl Connect app en u bent slechts enkele stappen verwijderd van uw eerste Remote Fitting afspraak met uw hoorzorgprofessional.

• Stap 1: Creëer een account en log in.

• Stap 2: Maak verbinding met uw Bernafon hoortoestellen

• Stap 3: Maak verbinding met uw hoorzorgprofessional

bf_art_easycontrol_connect_customer_at_home_back_landscape2_rgb_960x600

Download de Bernafon EasyControl Connect app

De Bernafon EasyControl Connect app kan worden gebruikt met iPhone®, iPad®, Android™.

Bekijk alle compatibele apparaten

Download hier

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Heeft u ondersteuning nodig bij de voorbereiding op uw eerste Remote Fitting afspraak?

Krijg ondersteuning bij de voorbereiding op uw afspraak, bekijk de troubleshooting-tips en lees de veelgestelde vragen. U kunt ook de gebruiksaanwijzing downloaden.

Voorbereiding en configuratie

Uw afspraak starten

Troubleshooting

Veelgestelde vragen (FAQs)

Indien u de informatie waar u naar op zoek bent niet kunt vinden, neem dan contact op met uw hoorzorgprofessional.