" "
Bernafon accessoires op een rij, waaronder Bernafon app op een smartphone, TV adapter, afstandsbediening, hoortoestellen en Soundclip-A

Draadloze connectiviteit

Bernafon accessoires. Alles wat nodig is, perfect aangesloten op het netwerk.

Met intermediaire accessoires of direct-to-ear streaming maken Bernafon's accessoires connectiviteit mogelijk tussen hoortoestellen en een scala aan geluidsbronnen.

Twee smartphones met de Bernafon EasyControl-A app open

EasyControl-A app

De must-have app om het volume te wijzigen, programma's te programmeren en het batterijniveau te controleren. Door u te abonneren op de IFTTT-service is het mogelijk om verbinding te maken met verschillende op het IoT gebaseerde apparaten en waarschuwingen aan te maken. Er is zelfs een "Zoek mijn hoortoestel" functie, voor het geval dat. Kies uit welke van uw TV-Adapters u het signaal naar uw hoortoestellen wilt streamen.
Stream het microfoonsignaal van uw mobiele telefoon naar de hoortoestellen. Fijnafstelling van het geluid bij het kijken naar een film of het streamen van audio met behulp van de streaming equalizer, voor een gepersonaliseerde luisterervaring.


Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

Compatibel met AlphaVironLeox, en Zerena.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Bernafon Soundclip-A

SoundClip-A

De allrounder voor handsfree bellen via iPhone en moderne smartphones. De clip wordt om de nek gedragen of aan de kleding vastgemaakt en zorgt voor betere communicatie op afstand en in rumoerige omgevingen. En hij is ook praktisch om het volume te wijzigen en gesprekken te beantwoorden.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

Compatibel met Alpha, Viron, Leox en Zerena.

Foto van de Bernafon TV-adapter voor gebruik met hoortoestellen

TV-A (TV adapter)

Deze adapter streamt het geluid van uw TV direct naar het hoortoestel. De adapter is snel en eenvoudig in te stellen en kan met een onbeperkt aantal hoortoestellen van Bernafon worden gekoppeld.

Compatibel met Alpha, Viron, Leox en Zerena.

Foto van de RC-A afstandsbediening met drie grote ronde knoppen voor gebruik met Bernafon hoortoestellen

RC-A (afstandsbediening)

Met deze afstandsbediening kunt u uw hoortoestel soepel en discreet bedienen. Lichtgewicht met uitstekende tactiliteit en laag energieverbruik.

Compatibel met Alpha, Viron, Leox en Zerena.

2,4 GHz Bluetooth® draadloze technologie

Hoortoestellen van Bernafon zijn Made for iPhone en maken rechtstreekse communicatie en bediening mogelijk met een iPhone, iPad Pro, iPad Air, iPad mini en iPod touch. Met de 2,4 GHz-technologie kunnen cliënten genieten van geluidsstreaming rechtstreeks naar hun hoortoestellen. Bernafon Alpha ondersteunt ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids). Met ASHA kunt u het geluid van uw mobiele apparaat rechtstreeks naar uw Alpha hoortoestellen streamen.

Bekijk deze lijst met compatibele apparaten om de compatibiliteit te controleren.

Compatibel met Alpha, Viron, Leox en Zerena.

Man met Bernafon Alpha oplaadbare miniBTE T R hoortoestellen aan een hoge tafel in een restaurant met een iPhone in de hand

Handsfree communicatie

Bernafon Alpha biedt nu handsfree communicatie vanaf iPhone en iPad. Gebruikers kunnen hun telefoon naast zich neerleggen en in plaats daarvan een gesprek aannemen, weigeren of beëindigen via de drukknop van het hoortoestel. De hoortoestellen pikken hun stem op en streamen het geluid in beide richtingen, waardoor ze hun handen vrij hebben voor andere taken.

Om de compatibiliteit te controleren, zie deze lijst van compatibele apparaten.

Compatibel met Alpha.

All CloseUp Sound Gate

SoundGate 3

SoundGate biedt u de vrijheid om met uw hoortoestel naar een aantal bedrade en draadloze audiobronnen te luisteren. Het werkt als een interface tussen sommige hoortoestellen van Bernafon en voor Bluetooth® geschikte mobiele telefoons.

Compatibel met Saphira en Nevara (afhankelijk van de draadloze capaciteit van het model hoortoestel).

Het Bernafon SoundGate app logo

SoundGate app

De SoundGate app gaat verder dan de gebruikelijke bediening van een hoortoestel. Gebruik de app op uw mobiele telefoon samen met de SoundGate om van programma te veranderen, het volume hoger of lager te zetten en om met meerdere apparaten verbinding te maken.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

Compatibel met Saphira en Nevara (afhankelijk van de draadloze capaciteit van het model hoortoestel).

Een lachende audioloog en een cliënt tijdens een hoortoestelconsult

Op zoek naar een hoorzorgprofessional?

Wij kunnen u helpen en u in contact brengen met een Bernafon hoorzorgprofessional bij u in de buurt.

Een hoorzorgprofessional zoeken


Compatibiliteit

Bernafon Leox, Viron en Zerena zijn compatibel met iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1ste, 2de en 3de generatie), 11-inch iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6de, 5de en 4de generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 en iPod touch (6de generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of hoger.

De EasyControl-A app is compatibel met Android™ 6.0-apparaten, Marshmallow of hoger. Android™ 8.0 Oreo of hoger wordt sterk aanbevolen.

“Made for iPod”, “Made for iPhone” en “Made for iPad” betekent dat een elektronische accessoire speciaal is bedoeld voor gebruik met respectievelijk iPod, iPhone of iPad, en dat de ontwikkelaar garandeert dat het voldoet aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het beantwoorden ervan aan de veiligheidsnormen en voorschriften. Houd er rekening mee dat door gebruik van dit accessoire in combinatie met een iPod, iPhone of iPad de draadloze prestaties kunnen afnemen. Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.