" "
iPhone with Bernafon App splash screen, next to RC-A, SoundClip-A, and TV-A accessories and miniRITE T R hearing aids

Draadloze connectiviteit

Bernafon accessoires. Alles wat nodig is, perfect aangesloten op het netwerk.

Met intermediaire accessoires of direct-to-ear streaming maken Bernafon's accessoires connectiviteit mogelijk tussen hoortoestellen en een scala aan geluidsbronnen.

iPhone with red Bernafon App splash screen showing hearing aid connectivity drawing  next to Bernafon app icon.

Krijg controle met de Bernafon App

Haal het meeste uit uw hoortoestelervaring met de gebruiksvriendelijke Bernafon App. Bedien uw hoortoestellen, personaliseer uw geluid en verbind met uw favoriete toestellen - allemaal discreet binnen handbereik. Krijg overal ondersteuning op afstand en stel en behaal doelen met de Hearing Coach feature. Gebruik zelfs de app om uw hoortoestellen te vinden als u ze kwijt bent. Nu compatibel met Apple Watch, voor zelfs nog discretere bediening.

Download nu de GRATIS app

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

Bernafon Soundclip-A

SoundClip-A

De allrounder voor handsfree bellen via iPhone en moderne smartphones. De clip wordt om de nek gedragen of aan de kleding vastgemaakt en zorgt voor betere communicatie op afstand en in rumoerige omgevingen. En hij is ook praktisch om het volume te wijzigen en gesprekken te beantwoorden.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

Compatibel met Alpha XTAlpha, Viron, Leox en Zerena.

Foto van de Bernafon TV-adapter voor gebruik met hoortoestellen

TV-A (TV adapter)

Deze adapter streamt het geluid van uw TV direct naar het hoortoestel. De adapter is snel en eenvoudig in te stellen en kan met een onbeperkt aantal hoortoestellen van Bernafon worden gekoppeld.

Compatibel met Alpha XTAlpha, Viron, Leox en Zerena.

Foto van de RC-A afstandsbediening met drie grote ronde knoppen voor gebruik met Bernafon hoortoestellen

RC-A (afstandsbediening)

Met deze afstandsbediening kunt u uw hoortoestel soepel en discreet bedienen. Lichtgewicht met uitstekende tactiliteit en laag energieverbruik.

Compatibel met Alpha XTAlpha, Viron, Leox en Zerena.

Glimlachende vrouw in witte blouse toont man met bril haar laptop scherm

2.4 GHz Bluetooth®draadloze technologie

Bernafon's hoortoestellen zijn Made for iPhone® en maken directe communicatie en bediening mogelijk met een iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad mini®, en iPod touch®.

Met 2,4 GHz technologie kunnen gebruikers genieten van het streamen van geluid rechtstreeks in hun hoortoestellen. Bernafon Alpha XT en Alpha ondersteunen ASHA (Audio Streaming for Hearing Aids) Met ASHA kunt u audio van uw mobiele toestel rechtstreeks naar uw hoortoestellen streamen.

Om de compatibiliteit na te gaan, bekijkt u deze lijst van compatibele toestellen.

Compatibel met Alpha XT, Alpha, Viron, Leox, en Zerena.

Man met Bernafon Alpha oplaadbare miniBTE T R hoortoestellen aan een hoge tafel in een restaurant met een iPhone in de hand

Handsfree communicatie

Bernafon biedt nu handsfree communicatie met iPhone® en iPad®. Gebruikers kunnen hun telefoon wegleggen en in plaats van die te gebruiken, met hun hoortoestellen telefoongesprekken opnemen, weigeren, of een gesprek beëindigen met de druktoets. De hoortoestellen vangen de stem op en streamen geluid beide kanten op, waardoor de handen vrij zijn voor andere taken.

Om de compatibiliteit na te gaan, bekijkt u deze lijst van compatibele toestellen.

Compatibel met Alpha XT en Alpha.

All CloseUp Sound Gate

SoundGate 3

SoundGate biedt u de vrijheid om met uw hoortoestel naar een aantal bedrade en draadloze audiobronnen te luisteren. Het werkt als een interface tussen sommige hoortoestellen van Bernafon en voor Bluetooth® geschikte mobiele telefoons.

Compatibel met Saphira (afhankelijk van de draadloze capaciteit van het model hoortoestel).

Het Bernafon SoundGate app logo

SoundGate app

De SoundGate app gaat verder dan de gebruikelijke bediening van een hoortoestel. Gebruik de app op uw mobiele telefoon samen met de SoundGate om van programma te veranderen, het volume hoger of lager te zetten en om met meerdere apparaten verbinding te maken.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

Compatibel met Saphira (afhankelijk van de draadloze capaciteit van het model hoortoestel).

Een lachende audioloog en een cliënt tijdens een hoortoestelconsult

Op zoek naar een hoorzorgprofessional?

Wij kunnen u helpen en u in contact brengen met een Bernafon hoorzorgprofessional bij u in de buurt.

Een hoorzorgprofessional zoeken


Compatibiliteit

Bernafon Leox, Viron en Zerena zijn compatibel met iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1ste, 2de en 3de generatie), 11-inch iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6de, 5de en 4de generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 en iPod touch (6de generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of hoger.

De EasyControl-A app is compatibel met Android™ 6.0-apparaten, Marshmallow of hoger. Android™ 8.0 Oreo of hoger wordt sterk aanbevolen.

“Made for iPod”, “Made for iPhone” en “Made for iPad” betekent dat een elektronische accessoire speciaal is bedoeld voor gebruik met respectievelijk iPod, iPhone of iPad, en dat de ontwikkelaar garandeert dat het voldoet aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het beantwoorden ervan aan de veiligheidsnormen en voorschriften. Houd er rekening mee dat door gebruik van dit accessoire in combinatie met een iPod, iPhone of iPad de draadloze prestaties kunnen afnemen. Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.