Draadloze connectiviteit

Door middel van tussenliggende accessoires of direct-to-ear streaming kan er met de accessoires van Bernafon verbinding worden gemaakt tussen de hoortoestellen en van hoortoestellen naar een tal van geluidsbronnen.

Bernafon accessoires. Alles wat er nodig is, perfect verbonden.

EasyControl-A app

De app die u niet mag missen om het volume of van programma te veranderen en de batterijstatus te controleren. Via een abonnement op de IFTTT-service is het mogelijk om met meerdere op IoT-gebaseerde apparaten verbinding te maken en waarschuwingen te creëren. Er is zelfs een functie “Zoek mijn hoortoestel", gewoon voor het geval dat.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/ZUi7ZZhA9n4?autoplay=1" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]

SoundClip-A

De allrounder voor handsfree bellen via iPhone® en moderne smartphones. De clip wordt om de nek gedragen of aan de kleding vastgemaakt en zorgt voor betere communicatie op afstand en in rumoerige omgevingen. En hij is ook praktisch om het volume te wijzigen en gesprekken te beantwoorden.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten..

Compatible with Viron, Leox and Zerena.

TV-A (TV adapter)

Deze adapter streamt het geluid van uw TV direct naar het hoortoestel. De adapter is snel en eenvoudig in te stellen en kan met een onbeperkt aantal hoortoestellen van Bernafon worden gekoppeld.

Compatibel met Viron, Leox en Zerena.

RC-A (afstandsbediening)

Met deze afstandsbediening kunt u uw hoortoestel soepel en discreet bedienen. Lichtgewicht met uitstekende tactiliteit en laag energieverbruik.

Compatibel met Viron, Leox en Zerena.

2,4 GHz Bluetooth® draadloze technologie

Bernafons hoortoestellen zijn Made for iPhone® en maken directe communicatie en bediening met een iPhone®, iPad Pro®, iPad Air®, iPad mini® en iPod touch®mogelijk. Met 2,4 GHz-technologie profiteren gebruikers van geluid dat direct naar hun hoortoestellen wordt gestreamd.

Compatibel met Viron, Leox en Zerena.

SoundGate 3

SoundGate biedt u de vrijheid om met uw hoortoestel naar een aantal bedrade en draadloze audiobronnen te luisteren. Het werkt als een interface tussen sommige hoortoestellen van Bernafon en voor Bluetooth® geschikte mobiele telefoons.

Compatibel met Juna, Acriva, Saphira, Carista, Nevara en Supremia (afhankelijk van de draadloze capaciteit van het model hoortoestel).

SoundGate app

De SoundGate app gaat verder dan de gebruikelijke bediening van een hoortoestel. Gebruik de app op uw mobiele telefoon samen met de SoundGate om van programma te veranderen, het volume hoger of lager te zetten en om met meerdere apparaten verbinding te maken.

Controleer de compatibiliteit aan de hand van de lijst met compatibele apparaten.

Compatibel met Juna, Acriva, Saphira, Carista en Supremia (afhankelijk van de draadloze capaciteit van het model hoortoestel).

Op zoek naar een hoorzorgprofessional?

Wij kunnen u helpen en u in contact brengen met een Bernafon hoorzorgprofessional bij u in de buurt.

Een hoorzorgprofessional zoeken


Compatibiliteit

Bernafon Leox, Viron en Zerena zijn compatibel met iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone SE, iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, 9.7-inch iPad Pro, 10.5-inch iPad Pro, 12.9-inch iPad Pro (1ste, 2de en 3de generatie), 11-inch iPad Pro; iPad Air 2, iPad Air, iPad (6de, 5de en 4de generatie), iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 en iPod touch (6de generatie). Apparaten moeten draaien op iOS 9.3 of hoger.

De EasyControl-A app is compatibel met Android™ 6.0-apparaten, Marshmallow of hoger. Android™ 8.0 Oreo of hoger wordt sterk aanbevolen.

“Made for iPod”, “Made for iPhone” en “Made for iPad” betekent dat een elektronische accessoire speciaal is bedoeld voor gebruik met respectievelijk iPod, iPhone of iPad, en dat de ontwikkelaar garandeert dat het voldoet aan de prestatienormen van Apple. Apple is niet verantwoordelijk voor de werking van dit apparaat of het beantwoorden ervan aan de veiligheidsnormen en voorschriften. Houd er rekening mee dat door gebruik van dit accessoire in combinatie met een iPod, iPhone of iPad de draadloze prestaties kunnen afnemen. Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch zijn handelsmerken van Apple Inc., gedeponeerd in de VS en andere landen. App Store is een dienst van Apple Inc. Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google LLC.