" "

Alles over Alpha XT hoortoestellen

Voor het beste geluid zonder compromissen

Bernafon, geïnspireerd door het exceptionele gehoor van het dierenrijk, presenteert zijn beste hoortoestellen met Alpha XT. Alpha XT bevat Bernafon’s meest geavanceerde Hybrid Technology™. Met de nieuwe Hybrid Sound Care™ functie beschermt Alpha XT tegen storend wind- en contactlawaai. Bernafon Alpha XT zijn oplaadbare hoortoestellen met draadloze connectiviteitstechnologie, die exceptionele geluidskwaliteit combineren met veelzijdigheid en elegantie.

Voordelen van Alpha XT

 • Richt u op buiten zijn.
  Alpha XT is ontworpen voor extra luistercomfort en heldere spraak in winderige omgevingen buiten.

 • Richt u op gesprekken.
  Alpha XT bevat Hybrid Technology™ om tegelijk spraakverstaan en luistercomfort te verbeteren.

 • Richt u op alles behalve uw hoortoestellen. Alpha XT laden in minder dan 3.5 uur op en gaan de hele dag mee, zelfs bij gebruik van streaming.

Rood/blauwe afbeelding van een vrouw naast een luidspreker, een MUSIC blok woordmerk, Bernafon Alpha's Hybrid Technology logo en een geluidsgolf

Inspiratie in elke noot

Geniet van superieure kwaliteit en goed gebalanceerd muziekgeluid met Bernafon's Music Experience. Het programma is specifiek ontworpen voor muziekgeluiden. En of u nou van de klassiekers houdt of van rock, met de innovatieve Hybrid Technology™ in de Alpha XT hoortoestellen is het genieten van muziek slechts een klik verwijderd.

Oplaadbaar voor een volledige dag stroom

Met de oplaadbare Alpha XT hoortoestellen hoeft u niet meer te denken over het kopen of verwisselen van batterijen. Plaats de hoortoestellen 's nachts simpelweg in het oplaadstation en begin comfortabel met uw dag.

Draagbare Charger Plus - perfect voor een weekend trip

Maak gebruik van de handige accessoire, die is uitgerust met een powerbank. De Charger Plus levert 3 volledige oplaadcyclussen van twee hoortoestellen zonder dat er een krachtbron nodig is. Het praktische deksel zorgt ervoor dat de hoortoestellen veilig zijn opgeborgen. Laad de powerbank van de Charger Plus in slechts 4 uur op en ga comfortabel en zonder zorgen op reis.

Raak verbonden

Met Bernafon Alpha XT hoortoestellen kunt u genieten van handsfree bellen en videobellen met iPhone® en iPad®, en daarnaast ook nog rechtstreeks audio streamen van iOS en moderne Android™ toestellen. Veel connectiviteits-accessoires zijn ook beschikbaar om uw luisterervaring verder vooruit te helpen.

Bernafon Alpha hoortoestelgebruikers (man en vrouw) staan naast elkaar en kijken in de verte, zijn arm om haar heen

Waarom de keuze voor Bernafon hoortoestellen?

Hoortoestelgebruikers vertellen over hun ervaring met Bernafon Alpha Lees hoe Jean Marc en Rita Nigg de wereld over reizen met hun camper. Of bekijk de hoortoestel testimonial van Frits. De recreatieve tennisspeler uit Nederland legt uit waarom Bernafon Alpha de juiste keuze voor hem was.

Alpha recensies

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/WVkHujaiw4I?autoplay=1" title="YouTube videospeler" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
854x480-bf-alpha-xt-at-glance-thumbnail

Alpha XT past bij uw stijl en behoeftes

Kies samen met uw hoorzorgprofessional de uitvoering die het beste past bij uw gehoorverlies, cosmetische voorkeuren, en individuele behoeftes.

Gebruik de Bernafon App om op discrete wijze uw hoortoestellen te bedienen.

De Bernafon App combineert intuïtieve hoortoestelbediening en ondersteuning op afstand. Met de app kunt u het volume bedienen, het luisterprogramma veranderen, uw hoortoestellen vinden, en uw batterijstatus checken. U kunt nu ook profiteren van ondersteuning op afstand van uw hoorzorgprofessional. Lees meer over compatibiliteit.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

 • Bernafon Soundclip-A

  SoundClip-A

  De SoundClip-A is een veelzijdig accessoire voor het streamen van geluid.

 • Foto van de RC-A afstandsbediening met drie grote ronde knoppen voor gebruik met Bernafon hoortoestellen

  RC-A (afstandsbediening)

  Pas uw hoorinstrumenten aan met een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening

 • TV-A (TV adapter)

  Kijk tv en luister rechtstreeks naar het geluid van de tv via uw hoortoestellen.

Een lachende audioloog en een cliënt tijdens een hoortoestelconsult

Bent u op zoek naar een hoorzorgprofessional?

We kunnen u helpen om in contact te komen met een Bernafon leverancier bij u in de buurt.


Vind een hoorzorgprofessional