" "
1920x680_be_alpha_xt_hybrid_rings_left

Alles over Alpha XT hoortoestellen

Voor het beste geluid zonder compromissen

Bernafon, geïnspireerd door het exceptionele gehoor van het dierenrijk, presenteert zijn beste hoortoestellen met Alpha XT. Alpha XT bevat Bernafon’s meest geavanceerde Hybrid Technology™. Met de nieuwe Hybrid Sound Care™ functie beschermt Alpha XT tegen storend wind- en contactlawaai. Bernafon Alpha XT zijn oplaadbare hoortoestellen met draadloze connectiviteitstechnologie, die exceptionele geluidskwaliteit combineren met veelzijdigheid en elegantie.

Voordelen van Alpha XT

 • 634x634_be_elderly_couple_at_beach

  Focus op buiten zijn
  Alpha XT is ontworpen voor extra luistercomfort en heldere spraak in winderige omgevingen buiten. 

 • 634x634_be_grandfather_with_kids

  Focus op gesprekken
  Alpha XT bevat Hybrid Technology™ om tegelijk spraakverstaan en luistercomfort te verbeteren.

 • Focus op de hele dag stroom
  Alpha XT hoortoestellen laden op in minder dan 3.5 uur en functioneren de hele dag, zelfs bij het gebruik van streaming.

Upgrade uw leven met Alpha

Als u al hoortoestellen gebruikt, kan het mogelijk tijd zijn om uw geluidskwaliteit, comfort, bewustzijn en spraakverstaan te upgraden. Drie op de vier mensen in het onderzoek verkozen Alpha boven hun vorige Bernafon hoortoestellen.1 U kunt nieuwe Alpha hoortoestellen uitproberen voor u een beslissing maakt.

Vind een hoorzorgprofessional bij u in de buurt

Oplaadbaar voor een volledige dag stroom

Met de oplaadbare Alpha XT hoortoestellen hoeft u niet meer te denken over het kopen of verwisselen van batterijen. Plaats de hoortoestellen 's nachts simpelweg in het oplaadstation en begin comfortabel met uw dag.

Draagbare Charger Plus - perfect voor een weekend trip

Maak gebruik van de handige accessoire, die is uitgerust met een powerbank. De Charger Plus levert 3 volledige oplaadcyclussen van twee hoortoestellen zonder dat er een krachtbron nodig is. Het praktische deksel zorgt ervoor dat de hoortoestellen veilig zijn opgeborgen. Laad de powerbank van de Charger Plus in slechts 4 uur op en ga comfortabel en zonder zorgen op reis.

Raak verbonden

Met Bernafon Alpha XT hoortoestellen kunt u genieten van handsfree bellen en videobellen met iPhone® en iPad®, en daarnaast ook nog rechtstreeks audio streamen van iOS en moderne Android™ toestellen. Veel connectiviteits-accessoires zijn ook beschikbaar om uw luisterervaring verder vooruit te helpen.

Bernafon Alpha hoortoestelgebruikers (man en vrouw) staan naast elkaar en kijken in de verte, zijn arm om haar heen

Waarom de keuze voor Bernafon hoortoestellen?

Hoortoestelgebruikers vertellen over hun ervaring met Bernafon Alpha Lees hoe Jean Marc en Rita Nigg de wereld over reizen met hun camper. Of bekijk de hoortoestel testimonial van Frits. De recreatieve tennisspeler uit Nederland legt uit waarom Bernafon Alpha de juiste keuze voor hem was.

Alpha recensies

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/WVkHujaiw4I?autoplay=1" title="YouTube videospeler" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen][/iframe]
854x480-bf-alpha-xt-at-glance-thumbnail

Alpha XT past bij uw stijl en behoeftes

Kies samen met uw hoorzorgprofessional de uitvoering die het beste past bij uw gehoorverlies, cosmetische voorkeuren, en individuele behoeftes.

Krijg gemakkelijk controle over uw gehoorervaring

Haal elke dag het meeste uit uw hoortoestellen met de gebruiksvriendelijke Bernafon App. Bedien uw hoortoestellen, personaliseer uw geluid, krijg ondersteuning op afstand, stel en behaal uw gehoordoelen, en verbind met al uw favoriete toestellen - allemaal met een veeg of tik op uw smartphone en Apple Watch. Lees meer over compatibiliteit.

Download nu de GRATIS app

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40 en_badge_web_generic

 • Bernafon Soundclip-A

  SoundClip-A

  De SoundClip-A is een veelzijdig accessoire voor het streamen van geluid.

 • Foto van de RC-A afstandsbediening met drie grote ronde knoppen voor gebruik met Bernafon hoortoestellen

  RC-A (afstandsbediening)

  Pas uw hoorinstrumenten aan met een gemakkelijk te gebruiken afstandsbediening

 • TV-A (TV adapter)

  Kijk tv en luister rechtstreeks naar het geluid van de tv via uw hoortoestellen.

Een lachende audioloog en een cliënt tijdens een hoortoestelconsult

Bent u op zoek naar een hoorzorgprofessional?

We kunnen u helpen om in contact te komen met een Bernafon leverancier bij u in de buurt.


Vind een hoorzorgprofessional

1 Voorkeur gebaseerd op een productenquête aangaande de voorkeur voor Bernafon Alpha 9 met 19 Bernafon Viron 9 MNR T-gebruikers in een onderzoek uit november 2020 (n=19, gemiddelde leeftijd =68, PTA=44dB HL).