" "
Receptie bij Bernafon

Mensen in staat stellen beter te horen en te communiceren

Het is meer dan beter kunnen horen. Het gaat om alles wat daarbij komt kijken.

Bernafon is een internationaal hoorzorgbedrijf dat mensen in staat stelt beter te horen en communiceren. Wij brengen hoogwaardige hooroplossingen op de markt door toonaangevende hoortechnologie te combineren met meer dan 70 jaar bedrijfskennis in de sector.

 • Hoogwaardige producten

  Vanuit ons Zwitserse hoofdkantoor bepalen we ons concurrerende portfolio bestaande uit hoortoestellen, aanpassoftware, apps en connectiviteitsapparaten.

 • Toonaangevende technologie

  Als onafhankelijk onderdeel van Demant hebben we toegang tot toonaangevende R&D en onderzoekscapaciteiten op het gebied van intern geïntegreerd circuitontwerp, signaalbewerking, audiologie, aanpassoftware en hardware-ontwerp.

 • Uitstekende ondersteuning

  Onze geïndividualiseerde, persoonlijke ondersteuning helpt zowel grote als kleine hoorzorgbedrijven op weg.

Geschiedenis van Bernafon

Het begon allemaal in Zwitserland, net voordat in 1946 de jonge Hans Gfeller, een student in techniek, het nieuwe hoortoestel van zijn vader in handen kreeg. In plaats van het toestel, dat toen het beste in audiologische technologie was, te bewonderen, nam hij het mee naar zijn kamer, pakte een schroevendraaier en haalde het stukje bij beetje uit elkaar.

Hoewel de geschiedenis niet vertelt hoe de oude meneer Gfeller reageerde toen hij zag wat er was gebeurd, weten we wel dat het niet lang duurde voordat hij al snel zijn eigen geluidsversterkende apparatuur begon te ontwikkelen en verkopen.

Meer over geschiedenis

Drie Bernafon collega's discussiëren rond een rode tafel

Belangrijkste gegevens over Bernafon

 • Wereldwijd hoofdkantoor in Bern, Zwitserland
 • 20 Bernafon dochterondernemingen
 • Verkoop in 70 landen over heel de wereld

 

Wat onze collega's zeggen over hun baan bij Bernafon

Bij het fabricageproces van hoortoestellen komen veel verschillende beroepen en vaardigheden kijken.

Portret van Bernafon-werkneemster Silvana P. die glimlacht voor een Bernafon-poster en een rode porseleinen koe met Bernafon-logo vasthoudt

"Onze slogan 'Your hearing, our passion' is zo waar voor mij. Te horen dat een 9-jarig meisje geluid ontdekt dankzij onze hoortoestellen is zo bevredigend, vreugdevol en onbetaalbaar."

Silvana P., Brand Manager, Italië

Portret van Bernafon medewerker Navjeet S.J.

"Mijn favoriete dingen om voor Bernafon te werken zijn: de fantastische technologie, het hechte familiegevoel in het hele bedrijf en dat we de underdogs zijn! We houden de dingen oprecht en eerlijk."

Navjeet S. J., Training Manager, VK

Portret van Bernafon-medewerkster Gregory S.

"Werken voor het merk Bernafon is als werken voor een wereldwijde grootmacht, maar waar iedereen je naam kent. Als de klus geklaard moet worden, kan dat met de hulp van uw lokale teamleden of met die van een collega duizenden kilometers verderop."

Gregory S., Sales Manager, VK

Portret van lachende Bernafon medewerkster Melissa M.

"Bernafon is mijn tweede thuis geworden. Ik heb kunnen groeien als persoon en als professional met een geweldige groep mensen die ik graag mijn vrienden noem."

Melissa M., Marketing Coördinator, Spanje

Vacatures

Als onderdeel van ons gedreven, vakkundige en samenwerkende internationale team, zult u een impact hebben op slechthorende mensen in een snelgroeiende sector.

Vacatures bij Bernafon

Bernafon is part of the Demant Group.