Wij doen wat
we u beloven.

Het gaat om meer dan beter kunnen horen - het gaat om de kracht die dat oplevert.

U doet meer dan gehoortesten afnemen en hoortoestellen aanpassen. U begrijpt hoe uw cliënten ieder op hun eigen manier hun gehoorverlies beleven. Dat helpt u niet alleen om met de juiste betrokkenheid relaties op te bouwen, maar het maakt u tot het vertrouwde baken, dat hen door lastige situaties heen loodst.

Audiciens zoals u, doen meer dan zorgen voor een beter gehoor - u geeft mensen de kracht om te durven vertrouwen op wie ze zijn. Dat is de belofte die u doet en wij van Bernafon helpen u om die na te komen.

 

U maakt het verschil. Wij staan achter u.

De beloften die u aan uw cliënten doet, maakt uw praktijk tot het middelpunt van hun succes. Reeds meer dan 70 jaar werken we over de hele wereld samen met audiciens en ondersteunen wij allerlei winkels met oplossingen die meer levens veranderen - en ondernemingen doen groeien.

  • Vooraanstaande technologie

    Hoortoesteltechnologie verandert snel en u heeft een partner nodig die ervoor zorgt dat u niet achter blijft. Als business unit van William Demant - met de grootste R&D cluster in de hoortoestelindustrie - doen wij ons voordeel met hoog gekwalificeerde specialisten op het gebied het ontwerpen van chips, signaalbewerking, draadloze technologie, audiologie en soft- en hardware design. Gemotiveerd door de passie om goede dingen nog beter te maken, zorgt onze technologie voor innovatie en voordelen, waar uw cliënten dankbaar voor zullen zijn.

  • Producten van topkwaliteit

    Sinds ons eerste hoortoestel in 1946, zijn we nooit gestopt met nog beter willen presteren en dit heeft bijgedragen aan onze goede reputatie. Vanuit ons Zwitserse hoofdkantoor hebben we een competitief portfolio opgebouwd met hoortoestellen, aanpassoftware, apps en connectiviteitsapparatuur. U selecteert altijd het beste voor uw cliënt, passend bij hun behoefte en situatie.

  • Uitstekende ondersteuning

    In de zorg voor uw cliënten stopt u veel van uw eigen waarde. Bij Bernafon doen wij hetzelfde voor u. Onze technologisch deskundige medewerkers, bieden u ondersteuning bij het succesvol toepassen van onze technologie zowel face-to-face, telefonisch als online. Wij ondersteunen u met gepersonaliseerde marketingmaterialen om zo uw cliëntenbestand verder uit te bouwen en meer traffic in uw winkel te genereren. Onze afdelingen Customer Service, Reparatie en Logistiek, zorgen voor precies die ondersteuning die u steeds weer verlangt - dit maakt ons buitengewoon flexibel in het oppakken van de specifieke behoeften van u en uw cliënten.

Neem contact met ons op


Wilt u samenwerken met Bernafon of wilt u meer informatie over hoe we kunnen helpen uw onderneming te laten groeien, vul dan onderstaand formulier in.

*
*
*
*
*
 
Captcha

 
*