Maak kennis met het team van Bernafon Nederland

bjwi

Bjorn Wielakker - Brand Manager Bernafon

Sinds 2009 ben ik werkzaam voor Bernafon en vanaf 2013 in de functie van Brand Manager. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor alle sales- en marketing activiteiten van Bernafon in Nederland en België (Vlaanderen) en stuur ik het Bernafon team aan. Samen met het team probeer ik altijd de verwachtingen van onze klanten én prospects te overtreffen en me vooral te focussen op zaken waar de daadwerkelijk invloed op hebben (afspraken nakomen, opvolging, pro-activiteit, oplossend meedenken).

Hoe ontspant Bjorn zich in zijn vrije tijd?
Naast mijn werk probeer ik mijn ontspanning te vinden in sport (tennis, skiën, fitness), muziek en film.

Email

rojn

Robin Janse - Account Manager

Vanaf 2017 versterk ik het Bernafon team als Account Manager voor alle zelfstandige klanten in het midden en noorden van het land. Voor alle commerciële en technische vragen kunt u bij mij terecht.

Waar kunt u Robin ’s nachts voor wakker maken?
Men mag/kan mij wakker maken voor een verse rib-eye uit de oven.

Email

mevi

Merlijn Vink - Product Specialist

Sinds 2012 werk ik met veel plezier als Product Specialist bij Bernafon Nederland. Mijn werkzaamheden lopen erg uiteen. Ik ben veel bezig met het geven van trainingen, het bieden van aanpasbegeleiding en uiteenlopende vertaalwerkzaamheden. Ik vind het veelzijdige karakter van mijn baan erg leuk, geen dag is hetzelfde.

Waar kunt u Merlijn ’s nachts voor wakker maken?
Je kunt me ’s nachts wakker maken voor een potje flipperen.

Email

apri

Annika Prins – Marketing Specialist

Het leuke aan mijn werk als Marketing Specialist is de diversiteit. Zo houd ik mij bezig met productintroducties, vertalingen, onderhoud van de website en Social Media. Wilt u een open dag organiseren, dan help ik u daar graag mee. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor op maat gemaakte advertenties en beeldmateriaal en video’s die u kunt gebruiken op de website of Social Media. Uiteraard denk ik ook graag met u mee over andere marketingvragen die u heeft.

Waar wordt Annika blij van?
Naast mountainbiken (liefst in de bergen) word ik erg blij van grote groene planten.

Email

htwi-1

Hessel van Twist – Audicien

Binnen Bernafon word ik ingezet voor aanpasondersteuning op locatie en voor tijdelijke bezettingsproblematiek bij ziekte, zwangerschapsverlof en/of vakantie bij de zelfstandige audiciensbedrijven. Een leuke dynamische functie waarbij mijn werkdag elke dag anders is. Bent u op zoek naar een tijdelijke collega? Neem dan contact met mij op via het onderstaande emailadres.

Waar krijgt Hessel energie van?
Het maken van muziek (zang en viool), tuinieren en reizen zijn mijn bezigheden waar ik veel energie van krijg. Binnenkort kunnen jullie mij ook wakker maken voor een woordje Chinees.

Email