Gepassioneerd over horen

Wij zijn Bernafon 

Sinds 1946 werken we met passie aan het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige hoortoestellen waarmee mensen met een gehoorbeperking kunnen genieten van authentieke luisterervaringen. Met Swiss Engineering, precisietechnologie en onze persoonlijke service, streven we ernaar de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Ons doel is om iedere dag toegevoegde waarde bieden aan onze partners. In meer dan 70 landen dragen vertegenwoordigers en medewerkers van Bernafon onze visie en missie uit.

[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/lOegmg9bFeE?autoplay=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen][/iframe]

Visie en missie

Onze visie 

Horen en begrijpen zijn basale menselijke behoeften. Hoorproblemen en de daaruit voortvloeiende maatschappelijke gevolgen stellen de hele maatschappij op de proef. Wij geloven in een wereld waarin mensen met een gehoorbeperking weer probleemloos kunnen communiceren dankzij geavanceerde technologie.

Onze missie 

Wij werken met passie aan de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige hoortoestellen waarmee mensen met een gehoorbeperking kunnen genieten van authentieke en stimulerende luisterervaringen. Onze duurzame samenwerking met klanten, partners en medewerkers over de hele wereld vormt de basis voor een sterk bedrijf, aanhoudende groei en zakelijk succes.

Treed toe tot ons netwerk

facebook_70x70     linkedin_70x70