Gepassioneerd over horen

Over Bernafon

Sinds 1946 werken we met passie aan het ontwikkelen en verkopen van hoogwaardige hoortoestellen waarmee mensen met een gehoorbeperking kunnen genieten van authentieke luisterervaringen. Samen met duizenden audiciens in meer dan 70 landen hebben we miljoenen mensen in staat gesteld om beter te horen en te communiceren.

Bernafon merkbelofte

Samen stellen we mensen in staat om beter te horen en te communiceren.

Ons merkdoel is de bouwsteen van onze bedrijfsstrategie en onze toewijding om het verschil te maken dat we willen bereiken in de wereld - het is zowel ons vertrekpunt als onze eindbestemming.

Producten en Technologie

Wij maken het verschil met hoogwaardige producten, toonaangevende technologie en we leveren uitstekende ondersteuning. Op het hoofdkantoor van Bernafon zorgen audiologen en productspecialisten voor innovatieve functionaliteit van onze hoortoestellen, aanpassoftware, apps en connectiviteitapparaten.

Producten

Geschiedenis

We zijn een vooruitstrevend bedrijf en tegelijkertijd zijn wij ons ook bewust van en trots op onze sterke marktpositie en meer dan 70 jaar geschiedenis in de hoorzorg.

[iframe width="560" height="315" data-category-consent="cookie_cat_marketing" data-consent-src="https://www.youtube.com/embed/lOegmg9bFeE?autoplay=1" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen][/iframe]

soundofsswitzerland_thumbnail

Treed toe tot ons netwerk

facebook_70x70     linkedin_70x70