Hoe gebruikt u het Tinnitus SoundSupport programma?

1

2

3

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten

Over Tinnitus SoundSupport

Voor mensen die lijden aan tinnitus genereert Tinnitus SoundSupport geluiden die tijdelijke verlichting bieden als onderdeel van een tinnitus-beheersingsprogramma. Tinnitus SoundSupport moet ingeschakeld worden door uw audicien tijdens de aanpassing van het hoortoestel. Ze zullen u een of meer programma's voor verlichting van tinnitus geven.

1

Om een Tinnitus SoundSupport programma te openen, tikt u op het Geluid pictogram linksonder in uw scherm (op de tabbalk) om de geluidsregelaars te openen.

2

Tik vervolgens boven aan uw scherm (in de navigatiebalk) op de pijl omlaag om uw beschikbare tinnitusprogramma's te zien, of blader door uw beschikbare programma's door op de pijltjes naar rechts en links in de navigatiebalk te tikken.

3

Tik op het gewenste tinnitusprogramma om het te gaan gebruiken.

Het geluidsniveau van de tinnitusverlichting aanpassen

1

Tik op de navigatiebalk op het tabblad Reliever.

Beweeg de schuifregelaar(s) omhoog of omlaag.

U kunt dit voor elk hoortoestel afzonderlijk doen of voor beide hoortoestellen tegelijk.

Het volume aanpassen van omgevingsgeluiden die door uw hoortoestellen worden opgepikt

Tik op het tabblad Omgeving.

Beweeg de schuifregelaar(s) omhoog of omlaag.