Hoe gebruikt u HearingCoach in de Bernafon App?

HearingCoach* is een functie die u helpt te wennen aan het dragen van hoortoestellen door een dagelijks doel in te stellen. HearingCoach meet vervolgens uw vooruitgang in de richting van uw doel en helpt u de tijd dat u uw hoortoestellen draagt te verhogen.

Voordat u begint

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Bernafon App heeft.

Download de Bernafon App voor iOSDownload de Bernafon App voor Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Koppel uw hoortoestellen met uw iPhone.

Zodra u de Bernafon App heeft gedownload, moet u uw hoortoestellen koppelen met uw toestel.

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten

Uw eerste gebruik van HearingCoach

1

Tik op de tabbalk op Meer.

2

Tik in het scherm Meer voordelen op HearingCoach.

3

Tik op Volgende en vervolgens op Start.

4

Tik in het scherm Stel uw dagelijkse doel in bovenaan op een getal om uw dagelijkse doel voor het dragen van uw hoortoestellen in te stellen.

5

Tik op Doel bevestigen.

De app is nu ingesteld om te meten hoe lang u uw hoortoestellen elke dag draagt.

Opmerking: Voor de beste resultaten sluit u uw hoortoestellen elke dag aan op de app.

*Bepaalde appfuncties zijn alleen beschikbaar voor geselecteerde hoortoestellen.