Hoe kunt u het volume aanpassen en programma's wijzigen met de Bernafon App

Ontdek hoe u de Bernafon hoortoestel app kunt gebruiken om discreet het volume van uw hoortoestellen te regelen en het luisterprogramma te veranderen.

Voordat u begint

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Bernafon App heeft.

Download de Bernafon App voor iOSDownload de Bernafon App voor Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Koppel uw hoortoestellen met uw iPhone.

Zodra u de Bernafon App heeft gedownload, moet u uw hoortoestellen koppelen met uw toestel.

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten

Het volume van het hoortoestel aanpassen

U kunt het volume in beide hoortoestellen tegelijk of in elk hoortoestel apart wijzigen.

Uw hoortoestellen reinigen

Tik op het luidsprekerpictogram linksonder om het geluid van uw hoortoestellen aan en uit te zetten.

Programma's wijzigen

Tik op het pictogram Geluid linksonder in het scherm (op de tabbalk) om de geluidsregelaars te openen.

Tik bovenin uw scherm op de pijl omlaag om uw beschikbare programma's te zien, of wissel tussen uw beschikbare programma's door op de pijlen rechts en links te tikken.

Uw audicien kan maximaal vier verschillende luisterprogramma's maken. Mogelijk zijn er extra programma's beschikbaar voor de TV-A adapter, SoundClip-A en/of Tinnitus SoundSupport™.