Geluidsequalizer gebruiken om omgevingsgeluiden aan te passen

De Sound equalizer* in de Bernafon App balanceert de omgevingsgeluiden die u via uw hoortoestellen hoort.

Voordat u begint

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Bernafon App heeft.

Download de Bernafon App voor iOSDownload de Bernafon App voor Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Koppel uw hoortoestellen met uw iPhone.

Zodra u de Bernafon App heeft gedownload, moet u uw hoortoestellen koppelen met uw toestel.

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten
1

Tik in de tabbalk op Geluid.

2

Tik boven de tabbalk, in het midden, op de knop Geluidsequalizer.

3

Beweeg de schuifregelaar(s) omhoog of omlaag.

• Laag egaliseert bastonen
  • Midden egaliseert tonen in het middenbereik
  • Hoog egaliseert hoge tonen

De standaardinstellingen zijn altijd 0 dB en het bereik ligt tussen +6 dB en -6 dB.

Opmerking: De knop Geluidsequalizer is altijd zichtbaar op Apple-apparaten en sommige Android-apparaten. Op andere Android-apparaten verschijnt de knop alleen de eerste keer dat u geluid streamt vanaf uw telefoon of andere verbonden apparaten.

*Bepaalde appfuncties zijn alleen beschikbaar voor geselecteerde hoortoestellen.