Hoe past u het geluid aan in de Bernafon App tijdens het streamen?

Wanneer u muziek of audio streamt naar uw hoortoestellen vanaf een apparaat zoals uw telefoon, TV-A adapter of SoundClip-A, kunt u de streaming equalizer gebruiken om het geluid dat u hoort aan te passen.

Voordat u begint

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Bernafon App heeft.

Download de Bernafon App voor iOSDownload de Bernafon App voor Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Koppel uw hoortoestellen met uw iPhone.

Zodra u de Bernafon App heeft gedownload, moet u uw hoortoestellen koppelen met uw toestel.

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten
1

Tik op het pictogram Geluid linksonder in het scherm (op de tabbalk) om de geluidsregelaars te openen.

2

Tik op het pictogram Streaming-equalizer.

3

Schuif de balletjes omhoog en omlaag over de lijnen om de frequentieregelaars aan te passen voor lage, midden of hoge frequenties.

Opmerking:

De knop voor streaming equalizer is altijd zichtbaar op Apple-apparaten en sommige Android-apparaten. Op andere Android-apparaten verschijnt de knop alleen de eerste keer dat u geluid streamt vanaf uw telefoon of andere verbonden apparaten.

Hoe te schakelen tussen streamingsbronnen

U kunt de app gebruiken om te schakelen tussen verschillende bronnen voor audiostreaming, zoals de TV-A adapter en SoundClip-A.

1

Tik op het pictogram Geluid linksonder in het scherm (op de tabbalk) om de geluidsregelaars te openen.

2

Tik bovenaan het scherm (in de navigatiebalk) op de pijl omlaag en tik vervolgens op TV-A adapter of SoundClip-A.

3

Onderaan uw scherm, boven de tabbalk, tikt u op de knop Apparaten, die eruitziet als een computerscherm. Het gemarkeerde apparaat is het apparaat dat momenteel streamt.

4

Tik op de gewenste streamingbron in de lijst.

Hoe past u het volume van de omgeving aan terwijl u streamt

1

Tik bovenaan uw scherm (in de navigatiebalk) op het tabblad Omgeving.

2

Verplaats de schuifregelaar(s) omhoog of omlaag.

Een aangesloten apparaat een andere naam geven

Om verwarring tussen verschillende apparaten te voorkomen, kan het handig zijn om een van de apparaten een andere naam te geven. Om dit te doen:

1

Tik onder aan uw scherm, boven de tabbalk, op de knop Apparaten.

2

Tik op het potloodpictogram bij het apparaat dat u wilt hernoemen.

Voer de gewenste naam voor het apparaat in het tekstvak in.

Klik op Opslaan.