Hoe krijgt u toegang tot probleemoplossing in de Bernafon App?

De sectie probleemoplossing in de app kan u helpen bij het oplossen van de meeste vragen.

1

Compatibiliteitsgids

Bekijk welke iPhones werken met uw hoortoestellen.

Bekijk de gids
2

Download de Bernafon App

Zorg ervoor dat u de laatste versie van de Bernafon App heeft.

Download de Bernafon App voor iOSDownload de Bernafon App voor Android
Bernafon App icon for both Apple and Android versions of app.
3

Koppel uw hoortoestellen met uw iPhone.

Zodra u de Bernafon App heeft gedownload, moet u uw hoortoestellen koppelen met uw toestel.

Hoe koppelt u uw hoortoestellen met andere apparaten
1

Om het oplossen van problemen te openen, tikt u op Meer in de tabbalk onder aan het scherm van de app.

Tik op Help & ondersteuning.

Tik op Problemen oplossen.